Έτοιμος για επιστροφή στην ενεργό δράση ο Ανίκητος Νέας Σμύρνης!

Ο Ανίκητος Νέας Σμύρνης μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας μας ακριβώς τέτοια εποχή πριν από 5 χρόνια έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στον τοπικό τύπο της πόλης μας, μέσα απο το επετειακό φύλλο νο 500. Έκτοτε στηρίχθηκε από την Φωνή της Νέας Σμύρνης αρχικά ως χορηγός επικοινωνίας αλλά και με την παροχή της personal trainer Χριστίνας Μαυρίδου και της προπονήτριας ποδοσφαίρου Στεφανίας Καρόζη. Σήμερα για ακόμα μια φορά η εξέλιξη της ομάδας αυτών των νέων παιδιών με πολλές προοπτικές εξέλιξης αποτελεί αγαπημένο θέμα συνέντευξης και για τον λόγο αυτό επικοινωνήσαμε με τους αρχηγούς Γιώργο Αθανασίου και Κώστα Σαραντόπουλο έχοντας στόχο την ενημέρωση των τεκτενόμενων της ομάδας για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ομάδα σας είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για την επικείμενη επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την επανέναρξη καθώς έχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις φυσικής κατάστασης στο άλσος έχουμε παίξει και τρία φιλικά τα οποία ήταν κερδοφόρα για την ομάδα μας!! Μέσα από αυτά τα φιλικά διακρίναμε τις αδυναμίες μας τις βελτιώσαμε και είμαστε έτοιμοι για να επιστρέψουμε στην ενεργό δράση!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γνωρίζουμε ότι ο Ανίκητος αγωνίζεται σε δύο πρωταθλήματα θέλουμε να μας πείτε ποια είναι αυτά και ποιος είναι ο στόχος της ομάδας και στις δύο διοργανώσεις που συμμετέχει;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι η ομάδα έχει την ευτυχία να συμμετέχει σε δύο πρωταθλήματα το ένα πρωτάθλημα είναι το Μίλων mini soccer στην Νέα Σμύρνη και το άλλο είναι ένα από τα πιο διακεκριμένα πρωτάθλημα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα το Athens League (Athens Cup) στο Ρέντη το οποίο είμαστε αρκετά χαρούμενοι που συμμετέχουμε!!! Ο στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσουμε τόσο στο Μίλων mini soccer όσο και στο Athens League (Athens Cup) το πρωτάθλημα!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μιλήστε μας για το ρόστερ πόσα άτομα έχετε στην ομάδα, τα ονόματα τους και αν θεωρείται ότι είστε πλήρης ή αν θα προχωρήσετε σε κάποια περαιτέρω ενίσχυση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το ρόστερ της ομάδας μας είναι 16 άτομα πράγμα σπάνιο για ομάδες τις κατηγορίας μας!! Τα ονόματα των παιχτών είναι τα εξής: Γιώργος Αθανασίου, Κώστας Σαραντόπουλος, Θοδωρής Κολεντίνης, Θοδωρής Κιουλλόγλου, Σωκράτης Τζουγανάτος, Άγγελος Τσιρώνης, Λουκάς Σακάτης, Παναγιώτης Σακάτης, Νίκος Τσιγγάνος, Παντελής Ευθυμιάδης, Μιχάλης Νέζα, Ίντριτ Λάζο, Κώστας Πλευράκης, Θανάσης Βουδούρης, Δημήτρης Μακρής, Άρης Γκριτζάλης. Είμαστε πλήρης και δεν θα προχωρήσουμε σε κάποια επιπλέον προσθήκη προς το παρόν!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: ο Ανίκητος λειτουργεί πλήρως επαγγελματικά που οφείλεται αυτό και η ομάδα είναι τόσο οργανωμένη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτό οφείλεται σε εμάς τους προέδρους της ομάδας (Γιώργος Αθανασίου και Κώστας Σαραντόπουλος) που από την πρώτη στιγμή θέλαμε να δομήσουμε μια αρκετά οργανωμένη ομάδα εντός και εκτός γηπέδου και πιστεύουμε πως το έχουμε καταφέρει αλλά ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα που θα δείτε στο επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό να οργανωθούμε πλήρως!!