Tuesday, 30 December 2014 00:00

Παντελής Προδρόμου: Ο τοπικός επιχειρηματίας μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνέντευξη με τον Παντελή Προδρόμου - Τοπικό επιχειρηματία για τον μήνα Ιανουάριο

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

Πιστό στην συχνότητα του ως στήλη και ως αρχές της εφημερίδας μας το επιχειρηματικό ρεπορτάζ βρίσκεται ξανά εδώ για να ενισχύσει την τοπική επιχειρηματικότητα μέσω της αφιλοκερδούς προβολής της! Οι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν "Νους υγιής εν σώματι υγιεί"... Επιχειρηματίας του μήνα λοιπόν ο κ. Παντελής Προδρόμου, ιδιοκτήτης των Γυμναστηρίων Προδρόμου που βρίσκονται Χρυσουπόλεως 5 και Δεπάστα 10 στην Νέα Σμύρνη.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πόσα χρόνια δραστηριοποιήστε ως επιχειρηματίας στην Νέα Σμύρνη;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ξεκινώντας κ. Πανταζή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να με επιλέξατε ως τον τοπικό επιχειρηματίας του μήνα. Το ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ μας είναι ένα από τα παλαιότερα γυμναστήρια στην ΑΘΗΝΑ και ενδεχομένως ένα από τα πρώτα που άνοιξαν στην νέα ΣΜΥΡΝΗ το 1982 σίγουρα όμως είναι το διαχρονικότερο αυτό που άντεχε σε κρίσεις αλλά και σε ανταγωνισμό θεμιτό η αθέμιτο. Προσωπικά δραστηριοποιούμε επαγγελματικά από το 1994.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο σας επηρεάζει ως επιχείρηση;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η οικονομική ύφεση της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι λογικό και ευνόητο ότι έχει επηρεάσει όλη την οικονομική δραστηριότητα στην χωρά μας έτσι και τον κλάδο μας. Δυστυχώς τα γυμναστήρια ήταν από τις πρώτες επιχειρήσεις που επηρεάστηκαν από την ύφεση, όμως είναι και τα πρώτα που βγαίνουν σιγά - σιγά από αυτή τη δύνη διότι και οι πελάτες μας κατάλαβαν ότι για να αντέχουν αυτή την παρατεταμένη κρίση πρέπει να είναι "δυνατοί".

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η τοποθεσία της επιχείρησης σας πιστεύεται πως ευνοεί την επιλογή της από τους πελάτες σας;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το γυμναστήριο μας χαρακτηρίζεται ως ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ δηλαδή για να αντέξει στο χώρο αλλά και στο χρόνο πρέπει να παρέχει ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ πολύ αξιόλογες και σε κόστος προσιτό.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν μπορούσατε τι θα αλλάζατε στον Δήμο μας έτσι ώστε να δουλέψει καλύτερα ο κλάδος που δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στο επίπεδο της τοπικής ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ θα ήθελα περισσότερες μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις με χορηγούς τα γυμναστήρια και περισσότερα ανοιχτά γήπεδα! Αλλά το όνειρο μου είναι να δω την ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ μου με ποδηλατοδρόμους.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Λένε ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ότι ο δαίμονας κρύβεται στις ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... Προσπαθούμε πάντα να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί! Χρησιμοποιούμαι κυρίως την ηλεκτρονική διαφήμιση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την ιστοσελίδα μας. Έτσι έχουμε λιγότερα έξοδα για διαφήμιση και μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερες τιμές στους πελάτες μας, αλλά το μεγαλύτερο όπλο ήταν είναι και θα είναι η παροχή των υπηρεσιών μας. Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας για συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να σας προσφέρουμε υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης μέσα από την μοναδική πλατφόρμα δόνησης το γνωστό σε όλους power plate. Είναι η πλατφόρμα που έχει γίνει το best seller σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι προπονητές μας στο power plate είναι διαπιστευμένοι από την power plate hellas και μετεκπαιδευμένοι σε ερευνητικά κέντρα στην Γερμανία.

Διαβάστηκε 5543 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Friday, 26 January 2018 16:49
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.