Thursday, 17 January 2019 00:00

Δήμητρα Σκαρλίδου & Μιχάλης Παπαναστασόπουλος: Οι τοπικοί επιχειρηματίες μιλούν στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δήμητρα Σκαρλίδου & Μιχάλης Παπαναστασόπουλος: Οι τοπικοί επιχειρηματίες μιλούν στην «ΦΩΝΗ»

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

Πιστό στην συχνότητα του ως στήλη και ως αρχές της εφημερίδας μας το επιχειρηματικό ρεπορτάζ βρίσκεται ξανά εδώ για να ενισχύσει την τοπική
επιχειρηματικότητα μέσω της αφιλοκερδούς προβολής της!

Τοπικοί επιχειρηματίες στον τομέα του καλλωπισμού σε αυτό το φύλλο είναι οι Δήμητρα Σκαρλίδου και Μιχάλης Παπαναστασόπουλος ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου M&D hair salon στην οδό Ομήρου 22.ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως αποφασίσατε να επιλέξατε ως τόπο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας τον Δήμο Νέας Σμύρνης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έχω γεννηθεί στο Διδυμότειχο και έχω μεγαλώσει στη Νέα Σμύρνη. Όλες μου οι παιδικές αναμνήσεις είναι στους δρόμους και τις πλατείες της. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω ένα επιχειρηματικό βήμα εδώ το οποίο το πραγματοποίησα τη στιγμή που οι συνθήκες το επέτρεψαν.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η τοποθεσία της επιχείρησης σας πιστεύεται πως ευνοεί τον εντοπισμό αλλά και την πρόσβαση του καταναλωτικού κοινού που απευθύνεστε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η οδός Ομήρου έχει σίγουρα μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον. Ίσως όχι τόσο έντονα στο σημείο που βρίσκεται το κατάστημα μας, αλλά έχουμε παρατηρήσει ότι η κίνηση έχει αρχίσει να αυξάνεται γενικότερα.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της οδού Ομήρου, ένα έργο που αναμφισβήτητα αναβαθμίζει όχι μόνο την εικόνα του κέντρου της Νέας Σμύρνης σε καλαισθησία αλλά και την εμπορική αξία της! Πως βλέπετε ως σκέψη και μια μελλοντική ενδεχόμενη ανάπλαση και του κομματιού της Ομήρου μετά την Παλαιολόγου όπου βρίσκεται η επιχείρηση σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μια ενδεχόμενη ανάπλαση του δρόμου είναι καλοδεχούμενη και σίγουρα δίνει αξία, αρκεί οι εργασίες να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό πλαίσιο γιατί η αναστάτωση που προκαλούν στην ομαλή λειτουργία των καταστημάτων είναι έντονη.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η σημερινή οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο εκτιμάτε ότι επηρεάζει τον κλάδο που επιλέξατε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σίγουρα έχει επηρεαστεί αρνητικά όπως και οι περισσότεροι κλάδοι. Εμείς από την αρχή εστιάσαμε στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας. Χάρη σε αυτό τον συνδυασμό αντέξαμε και συνεχίζουμε.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όπως ανέφερα και προηγουμένως, η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι βασικό συστατικό επιτυχίας για οποιαδήποτε επιχείρηση. Όταν ένας πελάτης μένει ικανοποιημένος και μεταφέρει στον κύκλο του την ικανοποίηση του πραγματοποιεί την καλύτερη διαφήμιση για εμάς.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ως νέος άνθρωπος με δραστηριότητα στο ελεύθερο επάγγελμα, τι συμβουλή θα δίνατε στους ανθρώπους παραπλήσιας ηλικίας που σκέφτονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, πρέπει να εστιάζουμε στον στόχο μας και να μην παρεκκλίνουμε ο,τι και εάν συμβαίνει γύρω μας. Αν εστιάσουμε και επιμείνουμε στο στόχο μας τότε είμαστε στο δρόμο για την επιτυχία.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν μπορούσατε τι θα αλλάζατε στον Δήμο μας έτσι ώστε να δουλέψει καλύτερα ο κλάδος της επιχείρησης σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Να δημιουργήσει νέες θέσεις πάρκινγκ γιατί το πρόβλημα είναι σοβαρό. Εάν λυθεί αυτό το πρόβλημα η αγορά της Νέας Σμύρνης θα ανθίσει.

 

Διαβάστηκε 1403 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Sunday, 14 April 2019 21:45
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.