Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Tuesday, 27 November 2018 00:00

Party 500 τευχών εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Party 500 τευχών εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Την Κυριακή 27 Μαρτίου σε κλίμα φιλικό οι συντάκτες, αναγνώστες και συνεργάτες της εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης" από τον στενό κύκλο του εκδότη συναντήθηκαν στο jolie coffe house στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης για να τιμήσουν την κυκλοφορία του τεύχους 500 της ιστορικής τοπικής εφημερίδας. Ακούστηκαν λίγα λόγια για την ίδρυση και το παρελθόν της εφημερίδα από τον εκδότη της καθώς και οι σημερινές της δράσεις και επεκτάσεις εκτός της κατηγορίας της ενημέρωσης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αρθρογράφος της εφημερίδας Μάνος Μπριλάκης, Ορθοπαιδικός, ιατρός γυναικείων ομάδων μπάσκετ Πανιωνίου και Ολυμπιακού. Ο Γυναικολόγος και αρθρογράφος της εφημερίδας Γιώργος Μπάσιος. Διάφοροι φίλοι από τα παλία, γείτονες, συνυποψήφιοι στις Δημοτικές Εκλογές 2014 και φυσικά μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Όλοι Μαζί για την Νέα Σμύρνη" Σταύρος Σαραντόπουλος, Άγγελος θεοδωράκης, Δώρα Ραφτοπούλου, Αλίνα Αντωνιάδη, Βάσια Σταυριανού.

Τα μέλη την ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης Μιχάλης Μιχαλακόπουλος (Πρόεδρος), Σπύρος Μιχαήλ, Θανάσης Βουδούρης. Η τέως Αντιδήμαρχος Ψυχικού, υποψήφια Ευρωβουλευτής και πολιτεύτρια ΝΔ Β' Αθήνας Ζωή Ράπτη.

Η νεανική ποδοσφαιρική ομάδα "Ανικητος Νέας Σμύρνης" της οποίας η εφημερίδα είναι αποκλειστικός χορηγός, εκπροσωπούμενη από τον Αρχηγό Κώστα Σαραντόπουλο και τους παίχτες Γιώργο Αθανασίου, Κώστα Καναλιώτη και Θανάση Τσάντο. Φωτογράφος της εκδήλωσης ήταν ο Φάνης Μουσταϊζής, Studio Fanis Ιωάννου Χρυσοστόμου 46 Νέα Σμύρνη.

Διαβάστηκε 2005 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Tuesday, 27 November 2018 19:25
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Πανταζής