Friday, 21 September 2018 00:00

Η Πρόεδρος της Human Balance - Κοιν. Σ.Επ "Εργαστήρι Πνοή Ζωής" Αλίνα Αντωνιάδη μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Πρόεδρος της Human Balance - Κοιν. Σ.Επ "Εργαστήρι Πνοή Ζωής" Αλίνα Αντωνιάδη μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι η Human Balance-Κοιν. Σ.Επ"Εργαστήρι Πνοή Ζωής", ποιοι είναι οι στόχοι της, ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να μιλήσω για το όραμα μας που τώρα υλοποιείται!

Η Human Βalance - Κοιν.Σ.Επ Εργαστήρι Πνοή Ζωής είναι το όραμα ζωής μου, καθώς με πολύ μεράκι, αγάπη και διάθεση για προσφορά δημιούργησα το χώρο αυτό για να στεγάσει τις δύο μεγάλες μου αγάπες, την εναλλακτική θεραπεία Bowtech, καθώς και τη διάδοση και εκπαίδευση στο EFT. Επιλεγμένοι συνεργάτες πλαισιώνουν και στηρίζουν αυτό το όραμα με εναλλακτικές θεραπείες ή πρακτικές που συμβάλλουν στην υγεία, την αυτοβελτίωση και την καλύτερη ποιότητα ζωής, όπως η Yoga.

Η έδρα της Human Βalance - Κοιν.Σ.Επ Εργαστήρι Πνοή Ζωής βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή της Νέας Σμύρνης κοντά στη Λεόντειο Σχολή, στα σύνορα με το Παλαιό Φάληρο. Eίναι κατάλληλα εξοπλισμένος, πρόσφατα ανακαινισμένος και μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εναλλακτικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Είμαστε ανοικτοί σε συνεργασίες με εναλλακτικούς θεραπευτές που πρεσβεύουν τις ίδιες αρχές και αξίες με μας, την έμπρακτη αγάπη για τον άνθρωπο και τη διάθεση προσφοράς.

Η προσέλκυση των πελατών γίνεται προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες , και πρωτοποριακά προγράμματα όπως για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση και για την υποστήριξη υπέρβαρων γυναικών. Διαθέτουμε σεβασμό στον άνθρωπο, με ειλικρινή διάθεση προσφοράς και το τιμολόγιο μας στην καλύτερη δυνατή τιμή ώστε να είναι προσιτές σε όσους το επιθυμούν. Σύντομα θα είναι ο χώρος που θα συζητηθεί πολύ στην πόλη μας.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως αποφασίσατε να επιλέξατε ως τόπο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας τον Δήμο Νέας Σμύρνης και τι ξεχωριστό θεωρείται ότι θα προσδώσει αυτή η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στον Δήμο.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι σημαντικό για μένα να απευθύνομαι στο κοινό της Νέας Σμύρνης την περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα, την περιοχή που ριζώσαν οι πρόγονοί μου, και που μεγάλωσα και το παιδί μου. Για μένα η Νέα Σμύρνη είναι οι ρίζες μου, το παρόν μου αλλά και το μέλλον μου.

Η Νέα Σμύρνη είναι ένα προάστιο με κατοίκους υψηλού επιπέδου και μόρφωσης και πιστεύουμε ότι έτσι συνεισφέρουμε στα συνολικά επίπεδα υγείας και ευημερίας . Θέλουμε να βλέπουμε τους γείτονες μας χαμογελαστούς, ακμαίους και να διατηρούμε σχέσεις ζωής , στην οικογένεια του εργαστηρίου.

Επίσης ένα κομμάτι της συνεισφοράς μας στους ανέργους θα είναι η διοργάνωση ενός δωρεάν σεμιναρίου ώστε να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους αυτούς να ξαναβρούν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και να ωφεληθούν από τη δημιουργικότητά τους.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η τοποθεσία σας πιστεύεται πως ευνοεί την επιλογή της από τους πελάτες σας;

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι γιατί είναι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και ευνοεί τους ανθρώπους που επιθυμούν να έχουν ποιοτικές υπηρεσίες εναλλακτικών θεραπειών σε μικρή απόσταση από το σπίτι τους και να μην χάνουν χρόνο σε επώδυνες μετακινήσεις.
Παράλληλα είμαστε κοντά σε τραμ, λεωφορεία και υπάρχουν ελεύθεροι χώροι στάθμευσης στην περιοχή.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει στα σχέδια σας προοπτική συνεργασίας με τοπικούς φορείς και συλλόγους;

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φυσικά, είμαστε ανοικτοί σε κάθε συνεργασία για το κοινό καλό και το καλό του Δήμου μας.

 ΤΗΣΗ: Τι συμβουλή θα δίνατε στους νέους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση;

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Να βρούνε το όραμα που τους αρέσει από καρδιάς και τους κάνει να γεμίζουν πάθος και δύναμη, να βρούνε συνεργάτες και ανθρώπους να το μοιραστούν, το όραμα αυτό να συνεισφέρει και στο κοινό καλό, και να μελετήσουν προσεκτικά αλλά με αισιοδοξία τα βήματά τους για την πρακτική υλοποίηση του ονείρου τους.

 Η Human Balance - Κοιν. Σ.Επ "Εργαστήρι Πνοή Ζωής" την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε τα εγκαίνια της εντός της έδρας της στην οδό Παρασκευοπούλου 13 Νέα Σμύρνη παρουσία πολλών φίλων όπου τραγούδησε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Φωτογραφία: Η Πρόεδρος της Human Balance - Κοιν. Σ.Επ "Εργαστήρι Πνοή Ζωής" Αλίνα Αντωνιάδη, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Νέας Σμύρνης Κλαίρη Δεληγιάννη, η δασκάλα γιόγκα στην Κοιν. Σ.Επ Μαρία Μαρνελάκη με τον Δημοτικό Σύμβουλο και εκδότη της εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης" Δημήτρη Πανταζή.

 

 

 

 

Διαβάστηκε 1579 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Sunday, 14 April 2019 21:42
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.