Sunday, 17 June 2018 00:00

Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης στην τελετή έναρξης Διεθνής Διημερίδα ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μουσείο της Ακρόπολης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης στην τελετή έναρξης Διεθνής Διημερίδα ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μουσείο της Ακρόπολης

Στις 7 και 8 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, η Διεθνής Επιστημονική Διημερίδα με θέμα: "Καλές πρακτικές στην Εφαρμογή του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση" που διοργάνωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων – ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον Εκτελεστικό Οργανισμό Καταναλωτών Υγείας Γεωργίας και Τροφίμων – CHAFEA.

Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης, αποδεχόμενη την πρόσκληση της προέδρου της οργανωτικής επιτροπής κ. Ελεονώρας Χατζηπασχάλη, παρευρέθη στην τελετή έναρξης της διημερίδας, συμβάλλοντας πολιτιστικά στη σημαντική αυτή εκδήλωση. Ο ήχος της λύρας του καταξιωμένου μουσικού Αντώνη Κεχαγιαδάκη και η εμφάνιση των χορευτών με τις πανέμορφες παραδοσιακές φορεσιές της Κρήτης, προκάλεσαν το θαυμασμό των παρευρισκομένων οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά την πρωτοβουλία των διοργανωτών.

Στην επιτυχημένη διεθνή συνάντηση, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, επισήμανε την επιτακτική εφαρμογή του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού για την προστασία όχι μόνο των πολιτών της Ελλάδας αλλά κάθε χώρας, ενώ ο Γ. ΔιεθνήςΓ του Υπουργείου Υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων δημόσιας υγείας.

Την επιτυχημένη διοργάνωση χαιρέτησε ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός από το Ρέθυμνο, ο οποίος συνεχάρη τα στελέχη και τα μέλη του μουσικοχορευτικού συγκροτήματος της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης.

Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης
Δαρδανελλίων 36
17124 - Νέα Σμύρνη
Tηλ: 210-9345 660
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.kritesns.org

Follow us on:
FACEBOOK: www.facebook.com/pg/kritesns
INSTAGRAM:www.instagram.com/kritesns
YOUTUBE: www.youtube.com/user/kritesns/featured

Διαβάστηκε 1217 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Sunday, 17 June 2018 21:14
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.