Saturday, 27 January 2018 00:00

ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις στους Συλλόγους Γονέων 4ου Λυκείου & 5ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις στα μέλη Συλλόγων Γονέων 4ου Λυκείου & 5ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

Στα πλαίσια της παρουσίας μας ως Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» πραγματοποιήσαμε στις 28 Ιανουαρίου ακόμα μια κοινωνική δράση, παρέχοντας για τέταρτη φορά σε διάστημα ενός έτους ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις. Αυτή την φορά όχι μόνο σακχάρου και καρδιογραφήματος αλλά και θυροειδή σε γονείς μαθητών σχολείων της Νέας Σμύρνης.

Μετά τα 1ό, 7ό και 12ό Δημοτικά Σχολεία Νέας Σμύρνης η προσφορά δωρεάν ιατρικών εξετάσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση η δράση «Πρόκληση στην Πρόληψη» πραγματοποιήθηκε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση!


Οι δράσεις αυτές έγιναν όλες κατόπιν κινητοποίησης που πραγματοποίησαν τα Διοικητικά Συμβούλια των εκάστοτε Συλλόγων Γονέων προς τους γονείς έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια λίστα που θα εξυπηρετηθεί στις συγκεκριμένες δράσεις με ραντεβού, με την συμμετοχή των γονέων για ακόμα μια φορά να είναι μεγάλη!


Οι εξετάσεις αυτές έγιναν υπό την ευγενική χορηγία του ιατρικού προσωπικού της Γενικής Κλινικής Καλλιθέας Ιάσιο Θεραπευτήριο. Περιλάμβαναν καρδιογράφημα, υπέρηχο θυρεοειδούς, μετρήσεις οξυγόνου, αίματος, αρτηριακής πιέσεως, σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων, μαζί με εκτιμήσεις - συμβουλές από ειδικούς ιατρούς καρδιολόγο, ειδικό χειρούργο ενδοκρινών αδένων. Το σύνολο του ιατρικού αυτού πακέτου προσφέρθηκε συνολικά σε 50 μέλη της σχολικής κοινότητας εκ των οποίων το 1/3 ήταν μαθητές ενώ οι υπόλοιποι γονείς και μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού.


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε θερμά την γνωστή ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ και ιδιοκτήτρια του ΙΑΣΙΟΥ Θεραπευτήριου κυρία Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή για την συνεχόμενη ενίσχυση της στην προσπάθεια μας ως τοπικό Φιλανθρωπικό Σωματείο να προσφέρουμε στους ανθρώπους της Νέας Σμύρνης! Ευχαριστούμε επίσης τον Διευθυντή του 4ου Λυκείου Νέας Σμύρνης κ. Γιώργο Νικολάου για την θερμή υποστήριξη του στην διεξαγωγή της δράσης αυτής στο σχολείο καθώς και τον κ. Γιώργο Ανδρονικίδη Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων 4ου Λυκείου Νέας Σμύρνης για την δυναμική κινητοποίηση των συμμετεχόντων, όπως επίσης και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων 5ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης κ. Πέτρο Τρύφωνος για την συμμετοχή του στην δράση!


Το παρόν έδωσαν παρακολουθώντας την δράση μας ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Νότης Γιατζίδης, Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αλέξανδρος Ζαβός, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και εκδότης της εφημερίδας «Άποψη στην Νέα Σμύρνη» Μανώλης Γρηγοράκης.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πανταζής

Η Γενική Γραμματέας Θεώνη Αλεξοπούλου

 

Η αφίσα της δράσης

Διαβάστηκε 908 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Tuesday, 31 July 2018 22:27
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».