Saturday, 13 January 2018 00:00

Γνωρίστε τον Ανίκητο Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γνωρίστε τον Ανίκητο Νέας Σμύρνης

Η νεανική ποδοσφαιρική ομάδα Ανίκητος Νέας Σμύρνης ιδρύθηκε τέλη του 2012. Η ιδέα για την ίδρυση και την δημιουργία μιας ομάδας η οποία μπορεί να έχει πολλές προοπτικές στο μέλλον όπως να κατέβει σε ένα τοπικό πρωτάθλημα ήταν των Κώστα Σαραντόπουλου, Γιώργου Αθανασίου και Κώστα Καναλιώτη.

Στόχος της ομάδας αρχικά ήταν να προσελκύσει άτομα και να τα προσθέσει στο δυναμικό της, έτσι με στόχο την συμμετοχή σε κάποιο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησαν από πολύ μικρά παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο στο Μίλωνα και στον Πανιώνιο. Η γνώμη τους για τις ομάδες της Νέας Σμύρνης είναι εξαιρετική καθώς σε αυτήν την πόλη υπάρχει η ιστορική ομάδα του Πανιώνιου, η οποία κατά την γνώμη των παιδιών έχει βγάλει τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και συνεχίζει μέχρι και σήμερα το έργο αυτό.

Οι πρώτες συμβουλές που έλαβαν ως νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές είναι, σεβασμός στον αντίπαλο, να παίζουν ποδόσφαιρο επειδή το αγαπάνε, να έχουν μέσα τους  ευγενή άμιλλα αλλά και να διασκεδάζουν σε κάθε παιχνίδι που παίζουν, ανεξάρτητος αντιπάλου και αποτελέσματος.

Το 2016 η ομάδα απέκτησε για πρώτη φορά προπονήτρια και ξεκίνησε να οργανώνεται στα πλαίσια νεοσύστατης ερασιτεχνικής ομάδας, αφήνοντας πίσω την εφηβικού επιπέδου περίοδο ίδρυσης της! Η Στεφανία Καρόζη με συμμετοχές σε Α.Ο Περιστερίου, 'Ηφαιστος Περιστερίου, Καλλιθέα, Πανελευσινιακό, Πήγασο Θριασίου, Α.Ο Πειραιά, Άγιο Δημήτριο και σήμερα Αβαντίδες Χαλκίδας  με την πολύχρονη εμπειρία της μέσα στο γήπεδο βοήθησε τα παιδιά να αποκτήσουν γερές και δυνατές βάσεις!

Το 2017 η ομάδα ξεκίνησε μια νέα πορεία κάνοντας την πρώτη της συμμετοχή σε τοπικό πρωτάθλημα, το Μίλων mini soccer και τερμάτισε στην δεύτερη θέση! Φέτος συμμετέχει στο ίδιο τοπικό πρωτάθλημα με στόχο να κατακτήσει την πρώτη θέση στη λήξη του!

Όπως όλες οι ομάδες, τα νέα αυτά παιδιά ονειρεύονται να παίξουν σε κάποια μεγάλη κατηγορία. Έχουν ήδη πίστη στο όνειρο τους και μεγάλη θέληση στην προσπάθεια, τους ευχόμαστε να τα καταφέρουν!

Διαβάστηκε 154 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Saturday, 13 January 2018 15:05
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

 

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Νέας Σμύρνης από το 2006, το 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Σύμβουλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθήκε Αντιπροεδρός της ως μέλος της Αντιπολίτευσης, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την 3η Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος.