Wednesday, 20 September 2017 00:00

Έλενα Παπαγερασίμου: Η τοπική επιχειρηματίας μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έλενα Παπαγερασίμου: Η τοπική επιχειρηματίας μιλάει στην ΦΩΝΗ

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως αποφασίσατε να επιλέξατε ως τόπο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας τον Δήμο Νέας Σμύρνης και πόσα χρόνια δραστηριοποιήστε ως επιχειρηματίας στην Νέα Σμύρνη; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είμαι νέα επιχειρηματίας και η Νέα Σμύρνη ήταν η πρώτη μου επιλογή καθώς έχει μεγάλο πληθυσμιακό κοινό με διαφορετικές απόψεις για τον τρόπο ζωής. Είναι η πόλη μου και δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω από αλλού, καθώς το ότι κατοικώ εδώ διευκολύνει πολύ και την καθημερινότητα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η τοποθεσία της επιχείρησης σας πιστεύεται πως ευνοεί την επιλογή της από τους πελάτες σας; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η τοποθεσία του εργαστηρίου μας πιστεύω είναι ιδανική. Η Νέα Σμύρνη είναι στα νότια προάστια αλλά και μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας και ο καθένας μπορεί να μας βρει εύκολα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η σημερινή οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο εκτιμάτε ότι επηρεάζει τον κλάδο που επιλέξατε; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σίγουρα η κατάσταση της οικονομίας μας έχει επηρεάσει όλους και ως εκ τούτου και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Παρόλα αυτά, επειδή απευθυνόμαστε σε ένα αλλεργικό κοινό οι επιλογές είναι λίγες. Ο κόσμος παρά την οικονομική ύφεση έχει ανάγκη για γλυκό κι εμείς προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο προσιτοί γίνεται χωρίς όμως να χαλάμε την ποιότητά μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για το εργαστήριό μας το Α και το Ω είναι η επαφή με τον πελάτη και να μπορούμε να τον ικανοποιήσουμε στο 100%. Με την επικοινωνία μας στα social media αλλά και την προσωπική επαφή το πετυχαίνουμε κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Όλο και περισσότερος κόσμος θέλει να μας γνωρίσει. Ωστόσο ο κόσμος θέλει να γυρίσει όσο γίνεται στον πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής κι εμείς του το προσφέρουμε στα μέτρα του.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν μπορούσατε τι θα αλλάζατε στον Δήμο μας έτσι ώστε να δουλέψει καλύτερα ο κλάδος της επιχείρησης σας; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο κόσμος χρειάζεται ενημέρωση για τον υγιεινό τρόπο ζωής από ανθρώπους με ανοιχτό ορίζοντα σκέψης ώστε να μπορέσει να τον κατανοήσει. Ο Δήμος μας θα μπορούσε να διοργανώνει περισσότερες ημερίδες αφιερωμένες στην υγεία και όχι μόνο.

Διαβάστηκε 3258 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Thursday, 01 March 2018 17:04
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.