Friday, 22 September 2017 00:00

Σπήλιος Κωστής: Ο τοπικός επιχειρηματίας μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σπήλιος Κωστής: Ο τοπικός επιχειρηματίας μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως αποφασίσατε να επιλέξατε ως τόπο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας τον Δήμο Νέας Σμύρνης και πόσα χρόνια δραστηριοποιήστε ως επιχειρηματίας στην Νέα Σμύρνη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Από τα παιδικά μου χρόνια ως κάτοικος αλλά και ως δημότης της Νέας Σμύρνης το όνειρό μου ήταν να δημιουργήσω μία επιχείριση στην περιοχή μου. Έτσι λοιπόν ανέλαβα το 2013 το Cafe Pop Up το οποίο προυπήρχε!

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η τοποθεσία της επιχείρησης σας πιστεύεται πως ευνοεί την επιλογή της από τους πελάτες σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φυσικά γιατί εξυπηρετεί όλο το φάσμα των ηλικιών. Από τον έφηβο μέχρι τον νέο αλλά και από τον οικογενειάρχη μέχρι τον συνταξιούχο. Έχουμε μια από τις ομορφότερες και μεγαλύτερες κεντρικές πλατείες στην Ελλάδα έκτασης περίπου 20 στρεμμάτων μαζί με τον πεζοδρομημένο περίγυρο . Σίγουρα σπουδαίο ρόλο σε αυτό έχει παίξει και ο Δήμος μου μας, που θεωρώ πως τα τελευταία χρόνια έχει ιδιαίτερα αναβαθμιστεί!

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η σημερινή οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο εκτιμάτε ότι επηρεάζει τον κλάδο που επιλέξατε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η οικονομική ύφεση δεν έχει καταφέρει να αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο! Έτσι λοιπόν έχει καταφέρει να επηρεάσει και τον δικό μας κλάδο! Εμείς όμως από την πλευρά μας προσπαθούμε να έχουμε την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση με τις όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές. Προσπαθούμε να συμβαδίζουμε με τις ανάγκες της εποχής και να προσαρμοζόμαστε σε αυτές, έτσι ώστε να γινόμαστε ανταγωνιστικοί ως προς την αναζήτηση του πελάτη!

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι ο κύριος στόχος μας καθώς και η ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές . Οι πελάτες μας έχουν γίνει φίλοι μας. Φιλοσοφία μας είναι να μπαίνουμε στην θέση τους και να ακούμε τις ανάγκες τους. Βρίσκουμε πάντα καλές και οικονομικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

Διαβάστηκε 4303 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Saturday, 07 October 2017 20:46
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.