Monday, 18 September 2017 00:00

Στέλιος Γεωργιάδης: Ο τοπικός επιχειρηματίας μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στέλιος Γεωργιάδης: Ο τοπικός επιχειρηματίας μιλάει στην ΦΩΝΗ

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς αποφασίσατε να επιλέξετε ως τόπο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας τον Δήμο Νέας Σμύρνης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Από μικρός σύχναζα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης γιατί οι φίλοι και η οικογένειά μου ήταν εδώ. Ζω κι εργάζομαι αρκετά χρόνια στο Δήμο Νέας Σμύρνης και έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι έχει δυνατή αγορά η οποία στηρίζεται απ τους κατοίκους της. Στον χώρο της εκπαίδευσης που δραστηριοποιούμαι εδώ και δεκαέξι χρόνια, παρατήρησα ότι τα παιδιά του Δήμου μας έχουν υψηλούς στόχους. Το γεγονός αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να τα βοηθάμε να τους επιτύχουν.

 

EΡΩΤΗΣΗ: Η επιλογή τοποθεσίας της επιχείρησης σας πιστεύετε πως εξυπηρετεί τους πελάτες σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ''Το Φροντιστήριο μου'' βρίσκεται δίπλα στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης σε πιο ήσυχο όμως σημείο ώστε να μπορούν τα παιδιά και οι γονείς τους να μας βρουν εύκολα. Πιο συγκεκριμένα βρισκόμαστε Ομήρου 34, στην στοά στον πρώτο όροφο. Εκεί περιμένουμε παιδιά και γονείς για να τους ενημερώσουμε αλλά και να τους κατευθύνουμε επιτυχώς όπως συμβαίνει τόσα χρόνια.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η σημερινή οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο εκτιμάτε ότι επηρεάζει τον κλάδο που επιλέξατε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η σημερινή ύφεση της Ελλάδας έχει επηρεάσει σημαντικά και αρνητικά τον κλάδο της εκπαίδευσης και των φροντιστηρίων. Αυτός είναι ο λόγος που έχει μειωθεί σημαντικά η ποιότητα καθώς όλα τα φροντιστήρια οδηγήθηκαν στη λύση των πολυάριθμων τμημάτων. Εμείς αυτό που καταφέραμε να κρατήσουμε, κόντρα στα δεδομένα της εποχής, είναι τα τετραμελή τμήματα. Κάτι τέτοιο μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε πιο ποιοτική και (αποτελεσματική) διδασκαλία σε επίπεδα ιδιαίτερου μαθήματος με ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες τη δύσκολη αυτή περίοδο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η συνετή και ειλικρινής εξυπηρέτηση παιδιού και γονέα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης επιθυμούμε να τους κατευθύνουμε σωστά. Γνωρίζοντας ότι κάθε γονιός προσπαθεί απ το υστέρημα του να βοηθήσει το παιδί του και να του δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια θεωρούμε ότι πρέπει να γίνεται με το σωστό αντίκρισμα. Το φροντιστήριο μας γίνεται πόλος έλξης για τους γονείς μέσω των επιτυχιών που σημειώνονται κάθε χρόνο που φανερώνουν το υψηλό επίπεδο των παροχών του.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν μπορούσατε τι θα αλλάζατε στο Δήμο μας έτσι ώστε να δουλέψει καλύτερα ο κλάδος που δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σίγουρα αν είχα αυτή τη δυνατότητα θα μείωνα τα δημοτικά τέλη των επιχειρήσεων. Η κατάσταση στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Γι' αυτό λοιπόν θα ήταν καλό ο Δήμος να βοηθήσει την τοπική επιχειρηματικότητα.

Διαβάστηκε 5055 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Saturday, 07 October 2017 20:44
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.