Friday, 18 January 2019 00:00

Στέλιος Γεωργιάδης: Ο τοπικός επιχειρηματίας μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στέλιος Γεωργιάδης: Ο τοπικός επιχειρηματίας μιλάει στην ΦΩΝΗ

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς αποφασίσατε να επιλέξετε ως τόπο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας τον Δήμο Νέας Σμύρνης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Από μικρός σύχναζα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης γιατί οι φίλοι και η οικογένειά μου ήταν εδώ. Ζω κι εργάζομαι αρκετά χρόνια στο Δήμο Νέας Σμύρνης και έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι έχει δυνατή αγορά η οποία στηρίζεται από τους κατοίκους της. Στον χώρο της εκπαίδευσης που δραστηριοποιούμαι εδώ και δεκαέξι χρόνια, παρατήρησα ότι τα παιδιά του Δήμου μας έχουν υψηλούς στόχους. Το γεγονός αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να τα βοηθάμε να τους επιτύχουν.

 

EΡΩΤΗΣΗ: Η επιλογή τοποθεσίας της επιχείρησης σας πιστεύετε πως εξυπηρετεί τους πελάτες σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ''Το Φροντιστήριο μου'' βρίσκεται δίπλα στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης σε πιο ήσυχο όμως σημείο ώστε να μπορούν τα παιδιά και οι γονείς τους να μας βρουν εύκολα. Πιο συγκεκριμένα βρισκόμαστε Ομήρου 34, στην στοά στον πρώτο όροφο. Εκεί περιμένουμε παιδιά και γονείς για να τους ενημερώσουμε αλλά και να τους κατευθύνουμε επιτυχώς όπως συμβαίνει τόσα χρόνια.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η σημερινή οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο εκτιμάτε ότι επηρεάζει τον κλάδο που επιλέξατε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η σημερινή ύφεση της Ελλάδας έχει επηρεάσει σημαντικά και αρνητικά τον κλάδο της εκπαίδευσης και των φροντιστηρίων. Αυτός είναι ο λόγος που έχει μειωθεί σημαντικά η ποιότητα καθώς όλα τα φροντιστήρια οδηγήθηκαν στη λύση των πολυάριθμων τμημάτων. Εμείς αυτό που καταφέραμε να κρατήσουμε, κόντρα στα δεδομένα της εποχής, είναι τα τετραμελή τμήματα. Κάτι τέτοιο μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε πιο ποιοτική και (αποτελεσματική) διδασκαλία σε επίπεδα ιδιαίτερου μαθήματος με ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες τη δύσκολη αυτή περίοδο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η συνετή και ειλικρινής εξυπηρέτηση παιδιού και γονέα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης επιθυμούμε να τους κατευθύνουμε σωστά. Γνωρίζοντας ότι κάθε γονιός προσπαθεί από το υστέρημα του να βοηθήσει το παιδί του και να του δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια θεωρούμε ότι πρέπει να γίνεται με το σωστό αντίκρισμα. Το φροντιστήριο μας γίνεται πόλος έλξης για τους γονείς μέσω των επιτυχιών που σημειώνονται κάθε χρόνο που φανερώνουν το υψηλό επίπεδο των παροχών του.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν μπορούσατε τι θα αλλάζατε στο Δήμο μας έτσι ώστε να δουλέψει καλύτερα ο κλάδος που δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Παρατηρώντας την ανάπλαση της Ομήρου, την οποία βρίσκω εξαιρετική θεωρώ πως μια ανακατασκευή και του δικού μας τμήματος σαφώς και θα μας αναβάθμιζε!

Διαβάστηκε 8260 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Friday, 30 August 2019 14:26
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.