Saturday, 01 July 2017 00:00

Κώστας Μοσχονάς: Ο τοπικός επιχειρηματίας μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κώστας Μοσχονάς - Ο τοπικός επιχειρηματίας μιλάει στην ΦΩΝΗ

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως αποφασίσατε να επιλέξατε ως τόπο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας τον Δήμο Νέας Σμύρνης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η απόφαση μου να δραστηριοποιηθω επαγγελματικά στη Νέα Σμύρνη, ήταν ειλημμένη και εύκολη, καθώς ώς "γέννημα θρέμμα" Νεοσμυρνιωτης, δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάπου αλλού την επαγγελματική μου στέγη. Συν τοις άλλοις και ώς οικογενειάρχης θεωρώ ότι η Νέα Σμύρνη ώς Δήμος, παρέχει όλα τα εχέγγυα και το κατάλληλο περιβάλλον, για να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά μας.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η επιλογή τοποθεσίας της επιχείρησης σας πιστεύεται πως εξυπηρετεί τους πελάτες σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Οφθαλμιατρείο μου Kosmos Vision βρίσκεται Κύπρου 19, Νέα Σμύρνη. Η επιλογή της τοποθεσίας του ιατρείου μου, θεωρώ ότι εξυπηρετεί την εύκολη πρόσβαση των ασθενών μου, όλων των ηλικιών, καθώς γίνεται εύκολα και με τραμ και με λεωφορείο, όπως και με ιδιωτικά μέσα κυκλοφορίας, έχοντας αρκετούς διαθέσιμους χώρους στάθμευσης. Συν τοις άλλοις το γεγονός πως το ιατρείο βρίσκεται στον πρώτο όροφο, παρέχει μια παραπάνω διευκόλυνση, ιδιαίτερα στα ηλικιωμένα άτομα.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η σημερινή οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο εκτιμάτε ότι επηρεάζει τα ιατρικά επαγγέλματα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η σημερινή οικονομική ύφεση της χώρας μας,θεωρώ πώς έχει επηρεάσει αρκετά εως πολύ όλες τις ιατρικές ειδικότητες και αυτό γίνεται σαφές από το γεγονός ότι χιλιάδες συνάδελφοι μας ζούν και εργάζονται στο εξωτερικό. Περισσότερο θα έλεγα πώς έχει επηρεαστεί η Δημόσια Υγεία, καθότι ο ιδιωτικός τομέας, πιθανότατα από προσωπικές θυσίες των ελευθέρων επαγγελματιών, διατηρεί ακόμη ένα υψηλό επίπεδο παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η εξυπηρέτηση των ασθενών μου, ήταν, είναι και θα είναι υψίστης σημασίας σε όλη την καριέρα μου. Όταν οι ασθενείς μου, μου εμπιστεύονται την υγεία των οφθαλμών τους, πέρα από τιμή μου, είναι και ένα βαρύ φορτίο το οποίο θα σηκώνω έως το τέλος της καριέρας μου ως οφθαλμίατρος. Την εμπιστοσύνη τους αυτή την εξαργυρωνω, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου,σε συνδυασμό με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, παντα με ευγένεια, ειλικρίνεια, σε ένα ζεστό και ευχάριστο χώρο, κατανοώντας παράλληλα και τις δυσκολίες της εποχής μας. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τον εκδότη και φίλο, Δημήτρη Πανταζή, για την ευκαιρία που μου έδωσε να παραθέσω τις απόψεις μου στην εφημερίδα του.

Διαβάστηκε 2610 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Wednesday, 30 August 2017 15:54
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αιδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικόυ και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Νέας Σμύρνης από το 2006, το 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το επάγγελμα του διαφημιστή.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Σύμβουλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθήκε Αντιπροεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος.

Έχει ιδρύσει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο από το 2015 διατελεί Πρόεδρος.