Tuesday, 14 March 2017 00:00

Βανδαλισμοί στο 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης από εξωσχολικούς

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βανδαλισμοί στο 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης από εξωσχολικούς

Γράφει ο εκδότης της εφημερίδας & Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πανταζής

Οι φωτογραφίες αυτές είναι από το 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης! Οι ζημίες αυτές έγιναν ξημερώματα 13ης Μαρτίου, λίγο μόλις καιρό αφού αποσύρθηκε ο φύλακας από το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο!

Αυτό που χρειάζεται το κάθε σχολείο είναι η φυσική παρουσία φύλακα μέσα σε αυτό έτσι ώστε να αποφεύγονται τα φαινόμενα που παρουσιάζονται με τους εξωσχολικούς που μπαίνουν την νύχτα μέσα και έχουν όλη την άνεση να κάνουν ζημιές, ζωγραφιές ανάρμοστες στους τοίχους και ότι άλλο τους έρθει εκείνη την ώρα στο μυαλό...

Είμαι της άποψης πως ο μόνος ίσως αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της φύλαξης των σχολικών συγκροτημάτων από τις 22:00 και μέχρι τις 06:00 θα ήταν να υπάρχει σε κάθε ένα σχολείο ένας φύλακας ο οποίος θα προκύψει από μια νέα σύμβαση την οποία θα συνάψει ο Δήμος με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης με αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό!

Επίσης το όλο εγχείρημα μπορεί κάλλιστα να υποστηριχθεί με καλό φωτισμό στους προαύλιους και εξωτερικούς χώρους, για να γίνονται αντιληπτοί οι εισβολείς, και επιτέλους ένα σύστημα συναγερμού που να λειτουργεί.

Διαβάστηκε 3122 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Friday, 20 April 2018 20:53
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αιδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικόυ και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Νέας Σμύρνης από το 2006, το 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το επάγγελμα του διαφημιστή.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Σύμβουλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθήκε Αντιπροεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος.

Έχει ιδρύσει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο από το 2015 διατελεί Πρόεδρος.