Saturday, 11 March 2017 00:00

Ντολαπτσή Θεοτόκη (Τιτή) - Πολιτεύτρια Β' Αθήνας, Νέα Δημοκρατία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ντολαπτσή Θεοτόκη (Τιτή) - Πολιτεύτρια Β' Αθήνας, Νέα Δημοκρατία

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα προβλήματα της εποχής, η κα Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή έχει αναπτύξει φιλανθρωπική δραστηριότητα επιτελώντας σημαντικό ρόλο στη στήριξη των συνανθρώπων μας που χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας με σκοπό όχι μόνο να βιώσει την αίσθηση της ανιδιοτελούς προσφοράς, αλλά και να ενημερώσει και να κινητοποιήσει τους συμπολίτες μας προς την κατεύθυνση της ενεργής συμμετοχής στον εθελοντισμό και την κοινωνική δράση.


Ασκώντας διοικητικά καθήκοντα ως ιδιοκτήτρια της Γενικής Κλινικής Καλλιθέας Ιάσιο Θεραπευτήριο, η ζωή της είναι συνυφασμένη με τον τομέα της υγείας και κατ' επέκταση με την προσπάθεια απαλοιφής του ανθρώπινου πόνου. Κρατώντας χαμηλούς τόνους, στηρίζει πάντα πρωτοβουλίες που έχουν καλό σκοπό, καθώς με αγάπη και σοβαρότητα προσπαθεί να δίνει λύσεις εκεί που φαίνεται πως δεν υπάρχουν, δημιουργώντας διαρκή αντίκτυπο στην κοινωνία μας.


Το Ιάσιο Θεραπευτήριο Γενική Κλινική Καλλιθέας έχει δημιουργήσει υψηλού επιπέδου νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, εκσυγχρονίζοντας συνεχώς τον τεχνολογικό του εξοπλισμό, ενώ εκπαιδεύοντας διαρκώς το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό του προσωπικό βρίσκεται στην υπηρεσία του ανθρώπου και των αναγκών του με συνέπεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Στηρίζει, αναπτύσσει, επενδύει παράλληλα και στους τέσσερις άξονες της υγείας: ΠΡΟΛΗΨΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τ ο     Ι ά σ ι ο    Θ ε ρ α π ε υ τ ή ρ ι ο    δ ι α θ έ τ ε ι   :


● Εξωτερικά ιατρεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, με απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό.


● Τμήματα ολοκληρωμένου προληπτικού διαγνωστικού ελέγχου (check up).


● Απεικονιστικά εργαστήρια (Ακτινοδιαγνωστικό, Αξονικός Τομογράφος,
Υπέρηχοι - Triplex Καρδίας, Υπέρηχοι Σώματος - Triplex Αγγείων).


● Διαγνωστικά εργαστήρια (Μικροβιολογικό, Αιματολογικό, Βιοχημικό, Ορμονολογικό, Ανοσολογικό).


● 3 χειρουργικές αίθουσες, εξοπλισμένες με ότι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία,
οι οποίες καλύπτουν με ασφάλεια όλα τα περιστατικά.


● εξοπλισμένη Μονάδα εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) 4 κλινών
και μονάδα αυξημένης φροντίδας (Μ.Α.Φ.) 3 κλινών.


● 2 υπερσύγχρονες μονάδες εξωνεφρικής κάθαρσης (Μ.Τ.Ν.).


● Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.

Διαβάστηκε 2012 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Thursday, 21 September 2017 09:36
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

 

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Νέας Σμύρνης από το 2006, το 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Σύμβουλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθήκε Αντιπροεδρός της ως μέλος της Αντιπολίτευσης, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την 3η Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος.