Monday, 21 November 2016 00:00

Πανιώνιος Σκάκι - Μεταγραφικά νέα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πανιώνιος Σκάκι - Μεταγραφικά νέα

Όπως κάθε χρόνο η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες. Ο Πανιώνιος κάθε χρόνο πραγματοποιεί τις προσθήκες των παικτών που του επιτρέπουν να παραμένει ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος. Από το 2010 και την πρώτη μας εμφάνιση στην Α΄εθνική μέχρι σήμερα έχουν περάσει αρκετοί ισχυροι αθλητές έλληνες και ξένοι. Φέτος αναλογικά είχαμε τις λιγότερες προσθήκες νέων παικτών. Η μεγάλη μας διαφορά είναι ότι πλέον το 50% της ομάδος στελεχώνεται από αθλητές των ακαδημιών του Πανιωνίου.

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια δουλειάς και υπομονής για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για δύο κυρίως λόγους. Αφ΄ενός η αγωνιστική ωρίμανση στο σκάκι διαρκεί αρκετό καιρό αφετέρου οι αθλητές των ακαδημιών θα πρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που δημιουργεί η θέση του Πανιωνίου. Αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά δύσκολος αλλά στο επόμενο Πρωτάθλημα αυτό θα είναι πλέον πραγματικότητα.

Έτσι φέτος ήρθαν στην ομάδας μας ο 17χρονος Χρυσοβαλάντης Δανής από την Έδεσσα που αγωνιζόταν στον ΣΟ Ικαρίας και δύο νέοι κοινοτικοί από την Γερμανία ο Lubbe Nikolas και η Lubbe Melanie ένα διδυμο όχι μόνο στο σκάκι αλλά και στη ζωή. Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και τον Ανδρέα Κοφίδη που συμπλήρωσε ήδη έξι χρόνια στην ομάδα ο Πανιώνιος θα έιναι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανταγωνιστικός.ίσως κάτι παραπάνω στο ιδιότυπο Πρωτάθλημα των 7 γύρων. Μία γέυση έστω και στα γερμανικά από τους νέους αθλητές μας.

ΦΩΤΟ: Ο νεαρός Εδεσσαίος σε πρώτο πλάνο.

Διαβάστηκε 2866 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Monday, 30 April 2018 13:46
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αιδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικόυ και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Νέας Σμύρνης από το 2006, το 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το επάγγελμα του διαφημιστή.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Σύμβουλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθήκε Αντιπροεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος.

Έχει ιδρύσει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο από το 2015 διατελεί Πρόεδρος.