Wednesday, 30 November 2016 00:00

Ελένη Γεωργάκα: Η τοπική επιχειρηματίας μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ελένη Γεωργάκα - Η τοπική επιχειρηματίας του Δεκεμβρίου μιλά στην ΦΩΝΗ

 

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής


ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως αποφασίσατε να επιλέξατε ως τόπο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας τον Δήμο Νέας Σμύρνης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έχοντας δουλέψει 4 χρόνια στο Παλαιό Φάληρο, αναζητούσα μία περιοχή στα νότια προάστια με κοινό υψηλού βιοτικού επιπέδου που επιζητεί αναβαθμισμένες παροχές υγείας. Η Νέα Σμύρνη μου παρέχει πλουσιοπάροχα ενημερωμένους και με αυξημένες αισθητικές απαιτήσεις ασθενείς, οι οποίοι τροφοδοτούν το ζήλο μου για ποιοτική και εξατομικευμένη οδοντιατρική φροντίδα. Επιπρόσθετα, τυγχάνει μιας σύγχρονης και άρτιας πολεοδομικής υποδομής με καλή ρυμοτομία, ενώ η απέραντη πλατεία και τα πλούσια άλση συνιστούν αναμφίβολα πόλο έλξης ακόμη και για τους ασθενείς - κατοίκους άλλων δήμων.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η επιλογή τοποθεσίας της επιχείρησης σας πιστεύεται πως εξυπηρετεί τους πελάτες σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το οδοντιατρείο στεγάζεται στο κέντρο της Νέας Σμύρνης, μία ανάσα από την κεντρική πλατεία και πλησίον της Αγίας Φωτεινής, συγκεκριμένα Ελευθερίου Βενιζέλου 18Α και Αγίας Φωτεινής γωνία. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους κατοίκους άλλων δήμων, καθώς η στάση του τραμ Αγία Φωτεινή βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την είσοδο του ιατρείου. Παραθέτω τα τηλέφωνα επικοινωνίας 2109333799/6947438781 επισημαίνοντας ότι η πρώτη εξέταση-διάγνωση παρέχεται δωρεάν.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η σημερινή οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο εκτιμάτε ότι επηρεάζει τα ιατρικά επαγγέλματα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η οικονομική ύφεση που βιώνει η χώρα έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, συνακόλουθα και στον ιατρικό. Εν τούτοις, όντας από τη φύση μου αισιόδοξη και απαιτητική με τον εαυτό μου, προσπαθώ να καταστήσω την οικονομική κρίση εφαλτήριο που θα με οδηγήσει στην παροχή ακόμη πιο αναβαθμισμένων παροχών υγείας σε προσιτές τιμές.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το προφίλ του απόμακρου, ψυχρού οδοντιάτρου που διεκπεραιώνει τυπικά την εργασία του προκαλώντας πόνο και φόβο έχει παρέλθει. Για μένα η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι ύψιστης και πρωταρχικής σημασίας. Προσπαθώ λοιπόν να δημιουργήσω μία αίσθηση οικειότητας, ασφάλειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων. Επιπλέον, δημιούργησα ένα υπερσύγχρονο οδοντιατρείο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος επισφραγίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διαβάστηκε 3417 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Wednesday, 30 August 2017 15:54
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

 

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Νέας Σμύρνης από το 2006, το 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Σύμβουλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθήκε Αντιπροεδρός της ως μέλος της Αντιπολίτευσης, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την 3η Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος.