Wednesday, 30 November 2016 00:00

Ελένη Γεωργάκα: Η τοπική επιχειρηματίας μιλάει στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ελένη Γεωργάκα - Η τοπική επιχειρηματίας του Δεκεμβρίου μιλά στην ΦΩΝΗ

 

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής


ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως αποφασίσατε να επιλέξατε ως τόπο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας τον Δήμο Νέας Σμύρνης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έχοντας δουλέψει 4 χρόνια στο Παλαιό Φάληρο, αναζητούσα μία περιοχή στα νότια προάστια με κοινό υψηλού βιοτικού επιπέδου που επιζητεί αναβαθμισμένες παροχές υγείας. Η Νέα Σμύρνη μου παρέχει πλουσιοπάροχα ενημερωμένους και με αυξημένες αισθητικές απαιτήσεις ασθενείς, οι οποίοι τροφοδοτούν το ζήλο μου για ποιοτική και εξατομικευμένη οδοντιατρική φροντίδα. Επιπρόσθετα, τυγχάνει μιας σύγχρονης και άρτιας πολεοδομικής υποδομής με καλή ρυμοτομία, ενώ η απέραντη πλατεία και τα πλούσια άλση συνιστούν αναμφίβολα πόλο έλξης ακόμη και για τους ασθενείς - κατοίκους άλλων δήμων.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η επιλογή τοποθεσίας της επιχείρησης σας πιστεύεται πως εξυπηρετεί τους πελάτες σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το οδοντιατρείο στεγάζεται στο κέντρο της Νέας Σμύρνης, μία ανάσα από την κεντρική πλατεία και πλησίον της Αγίας Φωτεινής, συγκεκριμένα Ελευθερίου Βενιζέλου 18Α και Αγίας Φωτεινής γωνία. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους κατοίκους άλλων δήμων, καθώς η στάση του τραμ Αγία Φωτεινή βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την είσοδο του ιατρείου. Παραθέτω τα τηλέφωνα επικοινωνίας 2109333799/6947438781 επισημαίνοντας ότι η πρώτη εξέταση-διάγνωση παρέχεται δωρεάν.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η σημερινή οικονομική ύφεση της Ελλάδας πόσο εκτιμάτε ότι επηρεάζει τα ιατρικά επαγγέλματα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η οικονομική ύφεση που βιώνει η χώρα έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, συνακόλουθα και στον ιατρικό. Εν τούτοις, όντας από τη φύση μου αισιόδοξη και απαιτητική με τον εαυτό μου, προσπαθώ να καταστήσω την οικονομική κρίση εφαλτήριο που θα με οδηγήσει στην παροχή ακόμη πιο αναβαθμισμένων παροχών υγείας σε προσιτές τιμές.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύετε πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το προφίλ του απόμακρου, ψυχρού οδοντιάτρου που διεκπεραιώνει τυπικά την εργασία του προκαλώντας πόνο και φόβο έχει παρέλθει. Για μένα η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι ύψιστης και πρωταρχικής σημασίας. Προσπαθώ λοιπόν να δημιουργήσω μία αίσθηση οικειότητας, ασφάλειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων. Επιπλέον, δημιούργησα ένα υπερσύγχρονο οδοντιατρείο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος επισφραγίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διαβάστηκε 5794 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Wednesday, 30 August 2017 15:54
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.