Friday, 07 March 2014 00:00

Απόστολος Σπατιώτης & Φοίβος Καστέλης: Οι τοπικοί επιχειρηματίες μιλούν στην «ΦΩΝΗ»

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απόστολος Σπατιώτης & Φοίβος Καστέλης - Οι τοπικοί επιχειρηματίες του μήνα μιλούν στην ΦΩΝΗ

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

Ξανά μαζί σας λοιπόν το επιχειρηματικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, συνεχίζοντας τον στόχο του που είναι η αφιλοκερδή προβολή του τοπικού επιτηδευματία! Άλλωστε καθώς ο γραφών είναι και αυτός της ιδίας κατηγορίας έχει βαθιά γνώση της δυσκολίας που αντιμετωπίζει αυτός ο κλάδος ο οποίος παλεύει κάθε μέρα να επιβιώσει μέσα σε αυτή την οικονομική λαίλαπα που έχει γίνει η μάστιγα όλων μας... Επιχειρηματικά πρόσωπα για τον μήνα αυτό είναι οι κύριοι Αποστόλης Σπατιώτης και Φοίβος Καστέλλης, ιδιοκτήτες του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών Ευρωγνώση ΙΙΙ, στην διεύθυνση Κράτητος 10, Νέα Σμύρνη.ΕΡΩΤΗΣΗ: Πόσα χρόνια δραστηριοποιήστε ως επιχειρηματίες στην Νέα Σμύρνη; Η Ευρωγνώση Νέας Σμύρνης Νο 3 δραστηριοποιείται την τελευταία τριετία. Η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση του κόσμου μας παροτρύνει να ανοίξουμε και νέο κέντρο το οποίο θα λειτουργήσει το ακαδημαϊκό έτος 2014 - 2015.
  
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ-EUROLAB  βέβαια, ο οποίος είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός οργανισμός Ευρωπαϊκών Γλωσσών και Πληροφορικής στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, ιδρύθηκε το 1989.
 


ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ύφεση της Ελλάδας πόσο σας έχει επηρεάσει ως επιχείρηση; Σίγουρα επηρεάζει το έργο μας, τα πάντα έχουμε όλοι καταλάβει ότι είναι μια αλυσίδα δεδομένων. Έτσι και η οικονομία. Παρόλα αυτά η ανάγκη των ανθρώπων να ξενιτευτούν για να ψάξουν ένα καλύτερο αύριο καθώς και η τάση των περισσοτέρων να βελτιώσουν αισθητά τα βιογραφικά τους σε μια προσπάθεια επιβίωσης στην αγορά εργασίας, δημιουργεί μια έντονη ζήτηση στις ξένες γλώσσες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θεωρείτε πως η τοποθεσία που βρίσκεται η επιχείρηση σας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας από άποψη ευκολίας στην προσέγγιση των σπουδαστών σας σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό; Η επιχείρηση μας βρίσκεται Κράτητος 10 και Σπάθαρη (όπισθεν Άγιου Σώστη). Το σημείο είναι κεντρικό και έχει προσελκύσει μαθητές τόσο από την Νέα Σμύρνη όσο και από τον Νέο Κόσμο. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει ότι βρισκόμαστε παράλληλα της Λεωφόρου Συγγρού και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ιδιαίτερη παρουσία ενήλικων σπουδαστών (υπαλλήλων πολυεθνικών εταιρειών, τραπεζών, και άλλων επιχειρήσεων που έχουν ως έδρα την Λεωφόρο Συγγρού) αλλά και φοιτητών του Πάντειου και Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρόλο παίζει για εσάς η εξυπηρέτηση του πελάτη και με τι τρόπο προσελκύεται πελάτες την δύσκολη αυτή περίοδο; Η αλήθεια είναι πως δεν βλέπουμε το κοινό μας σαν πελάτες αλλά σαν υποψήφιους σπουδαστές.
  
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και οι σπουδαστές έχουν ανάγκη από μια άρτια καθ’ όλα εκπαίδευση. Οπότε μεριμνούμε ώστε οι εκπαιδευτές μας (καθηγητές) και γενικά η ποιότητα των υπηρεσιών μας να είναι η καλύτερη δυνατή και παράλληλα έχοντας φέρει στην αγορά τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα αλλάζατε κάτι στον Δήμο που δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το πρόβλημα δεν είναι τι θα αλλάζαμε στο Δήμο για να βοηθήσουμε την επιχείρηση μας. Σκοπός και στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας μέσω παροχής υποτροφιών στα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας οι οποίες θα δοθούν κατόπιν κλήρωσης σε άπορους μαθητές. Καθώς επίσης εμείς ήδη εφαρμόζουμε την πολιτική μειωμένων τιμών για ανέργους και για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Διαβάστηκε 4866 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Friday, 26 January 2018 16:44
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αιδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικόυ και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Νέας Σμύρνης από το 2006, το 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το επάγγελμα του διαφημιστή.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Σύμβουλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθήκε Αντιπροεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος.

Έχει ιδρύσει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο από το 2015 διατελεί Πρόεδρος.