Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Friday, 29 December 2017 00:00

Το 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης έλαβε την 6η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης έλαβε την 6η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Με περίσσεια υπερηφάνεια θέλουμε να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. Το 1ο ΓΕΛ Ν. Σμύρνης και συγκεκριμένα το τμήμα Α2 βγήκε 6ο Πανελλαδικά !!!!!!! Ευχαριστούμε την Λυκειάρχη μας κα Τζένη Αντωνιάδου, την καθηγήτρια μας κα Γεωργία Μανουσόπουλου και τα παιδιά όλου του Λυκείου μας, αλλά πολύ περισσότερο τα παιδιά του Α2 που μας έδωσαν αυτή τη μεγάλη χάρα !!!! Επίσης θέλουμε να σας ανακοινώσουμε οτι η εταιρεία δήλωσε επίσημα στη σελίδα της, οτι θα επιβραβεύσει πλέον των τριών πρώτων σχολείων, όλους τους μαθητές των επόμενων 3 σχολικών τμημάτων, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής!!! Άρα θα βραβευτούμε !!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!

 

Ανακόινωση του Συλλόγου Γονέων

Διαβάστηκε 3056 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Monday, 04 March 2019 23:03
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Πανταζής