Monday, 04 December 2017 00:00

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή & Bazaar στο 6ό Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή & Bazaar στο 6ό Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, ώρες 10:30-15:00

Αγαπητοί γονείς & φίλοι,
η μεγάλη στιγμή της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής - Bazaar που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων στο Σχολείο μας έφτασε!
Λίγες πληροφορίες για την εκδήλωσή μας:
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου μας θα παιανίσει στις 10:30 την έναρξη της γιορτής, μετά τη μουσική θα αναλάβει o DJ XRISTOS με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο...
Για τη διασκέδαση των μικρών και «μεγάλων παιδιών», φροντίσαμε να έχουμε κοντά μας από τις 11:30 έως 12:20 τον μάγο-ταχυδακτυλουργό MAGIC TOLTO.
Μετά η εμψυχώτρια «χορευταρού» ANNH θα ξεκινήσει το πρόγραμμά της, στις 12:30 με πολύ-πολύ χορό!
Όπως κάθε χρόνο στο χώρο της γιορτής μας, θα υπάρχει και Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής. Τα παιδιά με την βοήθεια των Υπευθύνων θα δημιουργήσουν τα εδέσματά τους.
Στο χώρο θα υπάρχει και η αίθουσά του Αη Βασίλη, όπου τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν το γράμμα τους στο σχετικό έντυπο. Ο Αη Βασίλης θα έρθει με δώρα...
Στην Αγορά μας θα βρείτε όμορφα και Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα Δώρα κ.ά
Στο Κυλικείο μας θα σερβίρονται Καφές, Ζεστή Σοκολάτα, Ζεστό Κρασί, Αναψυκτικά και για όσους πεινάσουν Χοτ-Ντογκ, Τοστ και Βαφλάκια!
Σας περιμένουμε...
* ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της γιορτής μας η κεντρική είσοδος του σχολείου παραμένει ανοιχτή. Οι γονείς-κηδεμόνες θα έχουν την ευθύνη για την επίβλεψη των παιδιών τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστηκε 1665 φορές
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος τα έτη 2014 και 2015.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.