Στις 29 Οκτωβρίου 2015 το νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη" πραγματοποίησε την πρώτη του δράση κάνοντας δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης για την ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου του.
Με σκοπούς μας την αρωγή και την προσφορά βοηθείας ευπαθών κοινωνικών ομάδων ξεκινάμε δυναμικά ως προς την συγκέντρωση ειδών προς διάθεση σε ασθενείς κοινωνικές ομάδες ή στήριξη υπαρχόντων δομών ιδίου τύπου, πάντα στηριζόμενοι οικονομικά στις δωρεές των μελών μας, παραμένοντας ουσιαστικά μη εξαρτημένοι από καμία άλλη κίνηση.
Στα πλαίσια της έναρξης αυτών των δραστηριοτήτων παραδώσαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο έξι κούτες από καθαριστικά είδη (υγρό γενικού καθαρισμού, υγρό τζαμιών, σκόνη πλυντηρίου ρούχων και σαμπουάν), κατόπιν ενημέρωσης μας από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου ως προς τις υπάρχουσες ανάγκες σε είδη.
Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 το νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη" πραγματοποίησε την δεύτερη του δράση κάνοντας δωρεά τροφίμων στα συσσίτια του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής. Κατόπιν συνεννόησης με τις εθελόντριες που έχουν αναλάβει το μαγείρεμα των γευμάτων των απόρων και αστέγων η προσφορά μας ήταν 10 κιλά κιμά και 10 κιλά πατάτες, έτσι ώστε να συνεισφέρουμε και εμείς στην σίτιση αυτών των ανθρώπων που καθημερινά παλεύουν για το αυτονόητο που είναι η επιβίωση τους.
Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 το νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη" πραγματοποίησε την τρίτη του δράση κάνοντας δωρεά τροφίμων - μεγάλης ποσότητας ιχθύων στο φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού "Ο Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης" που στόχο έχει να προστατεύει και να περιθάλπει παιδιά τελείως δωρεάν και να τα βοηθά όχι μόνο ως προς τη στέγαση και τη διατροφή αλλά ακόμη περισσότερο, στη σωστή εκπαίδευση, διαπαιδαγώγηση και συνέχεια όσο το δυνατόν καλύτερη κοινωνική αποκατάσταση.
Τα είδη παρέδωσαν o Πρόεδρος Δημήτρης Πανταζής, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Σκλιβάγκος και ο Γραμματέας Παντελής Βιτωράτος
Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πανταζής
Ο Γραμματέας Παντελής Βιτωράτος