Thursday, 29 October 2015 00:00

Ίδρυση Φιλανθρωπικού Σωματείου και πρώτες δράσεις του

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ίδρυσης Φιλανθρωπικού Σωματείου και πρώτες δράσεις του

Στις 29 Οκτωβρίου 2015 το νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη" πραγματοποίησε την πρώτη του δράση κάνοντας δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης για την ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου του.

Με σκοπούς μας την αρωγή και την προσφορά βοηθείας ευπαθών κοινωνικών ομάδων ξεκινάμε δυναμικά ως προς την συγκέντρωση ειδών προς διάθεση σε ασθενείς κοινωνικές ομάδες ή στήριξη υπαρχόντων δομών ιδίου τύπου, πάντα στηριζόμενοι οικονομικά στις δωρεές των μελών μας, παραμένοντας ουσιαστικά μη εξαρτημένοι από καμία άλλη κίνηση.

Στα πλαίσια της έναρξης αυτών των δραστηριοτήτων παραδώσαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο έξι κούτες από καθαριστικά είδη (υγρό γενικού καθαρισμού, υγρό τζαμιών, σκόνη πλυντηρίου ρούχων και σαμπουάν), κατόπιν ενημέρωσης μας από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου ως προς τις υπάρχουσες ανάγκες σε είδη.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 το νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη" πραγματοποίησε την δεύτερη του δράση κάνοντας δωρεά τροφίμων στα συσσίτια του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής. Κατόπιν συνεννόησης με τις εθελόντριες που έχουν αναλάβει το μαγείρεμα των γευμάτων των απόρων και αστέγων η προσφορά μας ήταν 10 κιλά κιμά και 10 κιλά πατάτες, έτσι ώστε να συνεισφέρουμε και εμείς στην σίτιση αυτών των ανθρώπων που καθημερινά παλεύουν για το αυτονόητο που είναι η επιβίωση τους.

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 το νεοσύστατο Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη" πραγματοποίησε την τρίτη του δράση κάνοντας δωρεά τροφίμων - μεγάλης ποσότητας ιχθύων στο φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού "Ο Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης" που στόχο έχει να προστατεύει και να περιθάλπει παιδιά τελείως δωρεάν και να τα βοηθά όχι μόνο ως προς τη στέγαση και τη διατροφή αλλά ακόμη περισσότερο, στη σωστή εκπαίδευση, διαπαιδαγώγηση και συνέχεια όσο το δυνατόν καλύτερη κοινωνική αποκατάσταση.

Τα είδη παρέδωσαν o Πρόεδρος Δημήτρης Πανταζής, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Σκλιβάγκος και ο Γραμματέας Παντελής Βιτωράτος

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

 

 

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πανταζής

 

 

Ο Γραμματέας Παντελής Βιτωράτος

Διαβάστηκε 1772 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Wednesday, 28 November 2018 11:29
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».