Sunday, 03 February 2019 00:00

Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη" - Κοπή Πίτας 2019

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη" - Κοπή Πίτας 2019

Την Κυριακή 3/2/19 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ίδρυση του το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη" πραγματοποίησε συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Σωματείου Δημήτρης Πανταζής (Δημοτικός Σύμβουλος και εκδότης της εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης") μαζί με τον Αντιπρόεδρο Παντελή Βιτωράτο (δικηγόρο και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του Δημάρχου μας) και την Γενική Γραμματέα Θεώνη Αλεξόπουλου (μέλος Συλλόγου Γονέων 4ου Λυκείου Νέας Σμύρνης) υποδέχθηκαν τα μέλη και τους φίλους του "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη".

Με την παρουσία τους μας τίμησαν: Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών Στάθης Κούπας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης και Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Γρηγοράκης, η υποψήφια Βουλευτής Β Αθηνών Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Τιτή Ντολαπτσή, ο τοπικός επιχειρηματίας εστίασης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δημάρχου μας Σπήλιος Κωστής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 12ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης Ρωμίνα Μήτση με το μέλος ΔΣ τους Όλγα Κελεσίδου, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας καθαριότητας Δήμου Νέας Σμύρνης Θοδωρής Φιλιππάκος.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στάθης Κούπας, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο τοπικός επιχειρηματίας εστίασης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Σπήλιος Κωστής μαζί με τον Πρόεδρο και ιδρυτή του Σωματείου Δημήτρη Πανταζή (Δημοτικός Σύμβουλος και εκδότης της εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης")

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στάθης Κούπας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης και Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Γρηγοράκης, η Τιτή Ντολαπτσή, υποψήφια Βουλευτής Β' Αθηνών Νοτίου τομέα με την Νέα Δημοκρατία και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο, (Πρόεδρος Δημήτρης Πανταζής, Αντιπρόεδρος Παντελής Βιτωράτος, Γενική Γραμματέας Θεώνη Αλεξοπούλου) μαζί με την υποψήφια Βουλευτή Β' Αθηνών Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Τιτή Ντολαπτσή η οποία στηρίζει τα τελευταία χρόνια τις δράσεις μας!

Ο Προϊστάμενος της Yπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης Θοδωρής Φιλιππάκος παραλαμβάνει το κομμάτι που κόπηκε για τους υπαλλήλους του Δήμου μας

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 12ου Δημοτικού σχολείου Νέας Σμύρνης Ρώμινα Μήτση η οποία παρέλαβε το κομμάτι της που το διοικητικό συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου αφιέρωσε στους Συλλόγους Γονέων της πόλης μας

Ο δικηγόρος Θάνος Κουζουλός και ο συνοικοδεσπότης Παντελής Βιτωράτος, Αντιπρόεδρος, δικηγόρος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη

 Τυχερό το 4ο Λύκειο Νέας Σμύρνης που του έτυχε το φλουρί

Διαβάστηκε 87 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Monday, 04 February 2019 07:51
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κατάθεση στεφάνου σε εορτασμούς 25ης Μαρτίου 2017