Saturday, 19 November 2016 00:00

ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις στα μέλη του Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις στα μέλη του Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις καρδιάς & σακχάρου στα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων από την Γενική Κλινική Καλλιθέας ΙΑΣΙΟ θεραπευτήριο, ως κοινωνική δράση του Φιλανθρωπικού Σωματείου ''Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη'' !!!

Η δράση αυτή έγινε κατόπιν συντονισμού ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων να δημιουργηθεί μια λίστα 50 γονιών που θα εξυπηρετηθεί στην συγκεκριμένη δράση με ραντεβού!

Η ιδέα αυτή ήταν του ιδρυτή και Πρόεδρου του Φιλανθρωπικού Σωματείου ''Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη'' και Δημοτικού Συμβουλού Δημήτρη Πανταζή, όμως πέραν της αξιόλογης συμμετοχής και συνεργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΔΕΝ θα γινόταν πραγματικότητα ΔΙΧΩΣ την έγκριση της ίδιας της Διοίκησης της Γενικής Κλινικής Καλλιθέας ΙΑΣΙΟ θεραπευτήριο!

Η κυρία Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή, γνωστή για την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνει στην ενίσχυση των Δομών Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικά Αδυνάτων στα Νότια Προάστια με ΔΩΡΕΑ αρχικά στον Σύλλογο "Φλόγα" Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια τηλεοράσεων για τους εννέα νέους ξενώνες που θα μένουν τα παιδιά που έχουν κάνει μεταμόσχευση, μαζί με 100 καρέκλες για την αίθουσα συνεδριάσεων του Συλλόγου και επίσης και εξοπλισμό κουζίνας στην Εκκλησία των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μοσχάτο.

Τέλος ως προς ενημέρωση για μελλοντικές μας κοινές δράσεις, οι ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ καρδίας και ζαχάρου θα επαναληφθούν εντός του 2017 και σε άλλους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολεία της Νέας Σμύρνης, όχι μόνο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αλλά και στην Δευτεροβάθμια, καθώς και σε συγκεκριμένους τοπικούς Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΠΠΑΣ

Διαβάστηκε 14 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Tuesday, 27 November 2018 19:18
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.