Thursday, 28 June 2018 00:00

Επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στη Νέα Σμύρνη

Επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στη Νέα Σμύρνη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΑΦΕIO TYΠOY
Τηλ: 213-2025843
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Νέα Σμύρνη, 28 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στη Νέα Σμύρνη


Συλλογή «Proussa» Resort 2019, "Passion of Fashion" Στο Μέγαρο της Εστίας της Νέας Σμύρνης (Προαύλιος χώρος) Τη Δευτέρα 2/7 ώρα 8.μ.μ.


Ο Έλληνας διεθνής σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος, μετά την εμφάνισή του στο ιστορικό ελληνικό μνημείο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ετοιμάζει μια ξεχωριστή εμφάνιση με ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο. Ξεκινώντας από το κάλλος και την υψηλή αίσθηση της ομορφιάς της Σμυρνιάς, ο δημιουργός θα περάσει στην αρχοντιά της Νεοσμυρνιάς. Έτσι η αριστοκρατική ενδυματολογική παρουσία αποκτά διαχρονικότητα.
Μετά από προσωπική επιθυμία ετών, ήρθε η στιγμή να μας χαρίσει μια εντυπωσιακή εκδήλωση, όπως αξίζει στην πόλη της Νέας Σμύρνης, όπου και μεγάλωσε ο ίδιος. Ο χώρος που θα διεξαχθεί η εκδήλωση είναι το προαύλιο της Εστίας Νέας Σμύρνης, ενός Πολιτιστικού Ιδρύματος που ιδρύθηκε το 1930 με στόχο τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης των προσφύγων από τη Σμύρνη και γενικότερα τη Μικρασία.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επώνυμα top models της Ελλάδας, παρουσιάζοντας μοναδικά ρούχα από την καινούρια κολεξιόν του Βασίλειου Κωστέτσου. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα την έχει η γνωστή σε όλους ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκι Χαραλαμπίδου.
Η εκδήλωση διεξάγεται με τη στήριξη του Δήμου Νέας Σμύρνης.

 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».