Sunday, 25 June 2017 00:00

Τιμητική πλακέτα στην φιλάνθρωπο Θεοτόκη Ντολαπτσή για την στήριξη στις δράσεις μας!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τιμητική πλακέτα στην φιλάνθρωπο Θεοτόκη Ντολαπτσή για την στήριξη στις δράσεις μας! 

 

Σε μια εποχή όπου οι αξίες και οι σχέσεις των ανθρώπων βρίσκονται σε κρίση και οι ανάγκες πληθαίνουν, οι πράξεις υλικής και ηθικής στήριξης στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη είναι επιβεβλημένες.

Τέτοια μηνύματα ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης στα πλαίσια του εθελοντισμού τα συναντά κανείς στο πρόσωπο της κυρίας θεοτόκης Ντολαπτσή που ως ιδιοκτήτρια της Γενικής Κλινικής Καλλιθέας Ιάσιο θεραπευτήριο το τελευταίο έτος εξαπλώνει το φιλανθρωπικό της έργο σε διάφορους Δήμους της Αττικής όπου οι δωρεές της και η παροχή άνευ κόστους ιατρικών εξετάσεων είναι ευρέως γνωστές!

Τέτοια είναι και η περίπτωση της με την πόλη μας όπου τους προηγούμενους μήνες στήριξε πολλές φορές τις δράσεις μας ως Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη".

Στις 25/6/17 είχα την τιμή και την ευχαρίστηση παρουσία όλων εσάς με την ιδιότητα του επικεφαλής του '"Ολοι μαζί για την Νέα Σμύρνη" να παραδώσω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου μας αυτήν εδώ την τιμητική πλακέτα στην κυρία Ντολαπτσή για την στήριξη που παρέχει στις δράσεις μας!

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πανταζής

Φωτογραφία από τα αριστερα: Παντελής Βιτωράτος (Αντιπρόεδρος), Δημήτρης Πανταζής (Πρόεδρος), θεοτόκη Ντολαπτσή, (Ιδιοκτήτρια Γενικής Κλινικής Καλλιθέας Ιάσιο Θεραπευτήριο), Κυριάκος Πέππας (Μέλος Δ.Σ.), Μαρίνα Δεκούλου (Έφορος
Εκδηλώσεων & Δημοσίων Σχέσεων), Δημήτρης Σκλιβάγκος (Μέλος Δ.Σ.), Γιώτα Νικολοπούλου (Ταμίας), Θεώνη Αλεξοπούλου (Γραμματέας).

Διαβάστηκε 1700 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Friday, 06 April 2018 21:28
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».