Thursday, 29 December 2016 00:00

Συλλογή ρούχων & τροφίμων για το Σωματείο Προστασίας Παιδιού Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συλλογή τροφίμων για το Σωματείο Προστασίας Παιδιού Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο '' Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη '' πραγματοποίησε στις 29 και 30 Δεκεμβρίου κοινωνική δράση συλλογής ρούχων και τροφίμων για τα παιδιά του Αγίου Πολυκάρπου. Η συγκέντρωση των πραγμάτων έγινε στο γραφείο του Φιλανθρωπικού Σωματείου στην οδό Προσκόπων Αϊδινιου 1 Νεα Σμυρνη.

Τι είναι ο Άγιος Πολύκαρπος

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού "Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ" (έγκριση από το το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών 3424/91) προσφέρει πάρα πολλά χρόνια με συνεχή εθελοντική δουλειά και την υποστήριξη Δημοτών της Νέας Σμύρνης, άλλων επωνύμων, τοπικών αρχών αλλά και άλλων περιοχών, με υπέρμετρη ευαισθησία την απεριόριστη αγάπη του, στον καθημερινό ανθρώπινο πόνο.

Σκοπός και στόχος του Σωματείου είναι να προστατεύει και να περιθάλπει παιδιά τελείως δωρεάν και να τα βοηθά όχι μόνο ως προς τη στέγαση και τη διατροφή αλλά ακόμη περισσότερο, στη σωστή εκπαίδευση, διαπαιδαγώγηση και συνέχεια όσο το δυνατόν καλύτερη κοινωνική αποκατάσταση.

Η προσφορά αγάπης κυρίως σε παιδιά που έχουν την ανάγκη μας μέσα στο σύγχρονο κόσμο, μετά από πολύ κόπο, συνεχή εργασία και μεγάλη δαπάνη σε ένα χώρο ζεστό, πανέμορφο, οικογενειακό με μορφή που αποφεύγει την ιδρυματική μεταχείριση των παιδιών, δημιουργήθηκε η Οικογενειακή Μονάδα Προστασίας Παιδιού (Προύσσης 4, Ν. Σμύρνη, τηλ.2109336130) του Φιλανθρωπικού Σωματείου " Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ' όπου τα παιδιά νιώθουν οικογενειακή θαλπωρή και ασφάλεια. Όλες οι περιπτώσεις των παιδιών εισάγονται στην Οικογενειακή Μονάδα κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από δωρεές συμπολιτών μας κατόπιν συνεννόησης με το Σωματείο Προστασίας Παιδιού Άγιος Πολύκαρπος ήταν ρούχα και παιδικά βιβλία, ενώ από τρόφιμα κρουασάν, σοκολάτες, μπισκότα, χυμούς, γάλατα εβαπορέ, μακαρόνια και ρύζι για παιδια ηλικίας 10 εως 18 και ενα των 5 χρονών.

Στη δράση αυτή την ιδέα και ευθύνη υλοποίησης είχε το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Μαρίνα Δεκούλου. Το παρόν επίσης έδωσαν στην δράση κρατώντας τις βάρδιες: Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πανταζής, ο Αντιπρόεδρος Παντελής Βιτωράτος, ο Γενικός Γραμματέας Κυριάκος Πέππας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Δημήτρης Σκλιβάγκος, τα μέλη του σωματείου Δημήτρης Σειρηνάκης και Θανάσης Τσάντος.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της πόλης μας που αγκάλιασε ανταποκρινόμενος στην κινητοποίηση μας τόσο ζεστά αυτή την κίνηση προσφοράς για τα παιδιά !!!

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΠΠΑΣ

Διαβάστηκε 1233 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Thursday, 13 September 2018 21:51
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».