Wednesday, 28 December 2016 00:00

Όλοι μαζί για το Σωματείο Προστασίας Παιδιού Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλοι μαζί για το Σωματείο Προστασίας Παιδιού Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης

Την Πέμπτη 29.12 και την Παρασκεύη 30.12 ώρες 11.00-13.00 και 18.00-20.00, ως Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη" (Αρ. Μητρ. Σωματείων 30940, Αρ. Διαταγής Αναγνώρισης 2612015 Ειρηνοδικείου Καλλιθέας) συγκεντρώνουμε τρόφιμα και ρούχα για τα παιδιά του Αγίου Πολυκάρπου. Η συγκέντρωση των πραγμάτων θα γινει στο γραφείο του Φιλανθρωπικού Σωματείου μας Προσκόπων Αϊδινιου 1 Νεα Σμυρνη.

Συγκεκριμένα χρειαζόμαστε, κρουασάν, σοκολάτες, μπισκότα, χυμούς, γάλατα εβαπορέ, μακαρόνια και ρύζι. Επίσης αν επιλέξετε να φέρετε ρούχα χειμωνιάτικα , τα παιδια είναι ηλικίας 10 εως 18 και ενα 5 χρονών. Εάν θελετε να τους αγοράσετε παιχνίδια ή βιβλια ειναι ευπρόσδεκτα. Οτιδήποτε προσφέρετε θα είναι από καρδιάς και θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε αυτό το τόσο σημαντικό έργο που κάνει ο Άγιος Πολύκαρπος.


Στη δράση αυτή ως εμπνεύστρια ιδέας και αρμόδια υλοποίησης, είναι το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Μαρίνα Δεκούλου, για οποιαδήποτε επικοινωνία απαντά στο 6948212474.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΠΠΑΣ

 

Τι είναι ο Άγιος Πολύκαρπος

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού "Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ" (έγκριση από το το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών 3424/91) προσφέρει πάρα πολλά χρόνια με συνεχή εθελοντική δουλειά και την υποστήριξη Δημοτών της Νέας Σμύρνης, άλλων επωνύμων, τοπικών αρχών αλλά και άλλων περιοχών, με υπέρμετρη ευαισθησία την απεριόριστη αγάπη του, στον καθημερινό ανθρώπινο πόνο.


Σκοπός και στόχος του Σωματείου είναι να προστατεύει και να περιθάλπει παιδιά τελείως δωρεάν και να τα βοηθά όχι μόνο ως προς τη στέγαση και τη διατροφή αλλά ακόμη περισσότερο, στη σωστή εκπαίδευση, διαπαιδαγώγηση και συνέχεια όσο το δυνατόν καλύτερη κοινωνική αποκατάσταση.

Η προσφορά αγάπης κυρίως σε παιδιά που έχουν την ανάγκη μας μέσα στο σύγχρονο κόσμο, μετά από πολύ κόπο, συνεχή εργασία και μεγάλη δαπάνη σε ένα χώρο ζεστό, πανέμορφο, οικογενειακό με μορφή που αποφεύγει την ιδρυματική μεταχείριση των παιδιών, δημιουργήθηκε η Οικογενειακή Μονάδα Προστασίας Παιδιού (Προύσσης 4, Ν. Σμύρνη, τηλ.2109336130) του Φιλανθρωπικού Σωματείου " Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ' όπου τα παιδιά νιώθουν οικογενειακή θαλπωρή και ασφάλεια.

Όλες οι περιπτώσεις των παιδιών εισάγονται στην Οικογενειακή Μονάδα κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Διαβάστηκε 2108 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Friday, 30 December 2016 22:07
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αιδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικόυ και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Νέας Σμύρνης από το 2006, το 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το επάγγελμα του διαφημιστή.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Σύμβουλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθήκε Αντιπροεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος.

Έχει ιδρύσει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο από το 2015 διατελεί Πρόεδρος.