Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Wednesday, 06 March 2019 00:00

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης ανοικτής κατηγορίας

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης ανοικτής κατηγορίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΑΦΕIO TYΠOY
Τηλ: 213-2025843
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Νέα Σμύρνη, 5 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (7 – 10 /3/2019)


Από την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 10 Μαρτίου, στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, διοργανώνεται, υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Ανοιχτής Κατηγορίας (Open).


"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Κλειστού, ολυμπιακών διαστάσεων, Κολυμβητηρίου του Δήμου μας τις ομάδες συγχρονισμένης κολύμβησης Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων. Στο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 18 σωματεία από όλη την Ελλάδα και θα συμμετέχουν 180 αθλήτριες. Όλες οι αθλήτριες των εθνικών ομάδων θα συμμετέχουν στους Αγώνες μέσω των σωματείων τους καθώς και το ολυμπιακό ντουέτο Πλατανιώτη – Παπάζογλου. Ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί τους αγώνες της συγχρονισμένης κολύμβησης και πιστεύουμε ότι αξίζει πραγματικά οι δημότες μας να επισκεφτούν το κολυμβητήριο και να παρακολουθήσουν τις καταπληκτικές επιδόσεις των αθλητριών" δήλωσε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού Ιωάννα Καρυοφύλλη.

 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Πανταζής