Friday, 21 December 2018 00:00

Χριστουγεννιάτικο Πάρτι της οδού Ομήρου 21-31 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο Πάρτι της οδού Ομήρου 21-31 Δεκεμβρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Ελ. Βενιζέλου 16
Ν. Σμύρνη
Τηλ. Επικ. 2132025922,924, 2109310408
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17/12/2018
Το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι της οδού Ομήρου
Στη Νέα Σμύρνη από τις 21-31 Δεκεμβρίου

Με μια λαμπερή Χριστουγεννιάτικη γιορτή ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης δίνει ραντεβού φέτος τον Δεκέμβριο σε αγαπημένα σημεία της πόλης.


Από τις 21 έως και τις 31 Δεκεμβρίου η οδός Ομήρου, στην κεντρική αγορά της Νέας Σμύρνης, μετατρέπεται σε μια μεγάλη εορταστική σκηνή, με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μουσικές από DJ's, συναυλίες, σαξοφωνίστες, μαριονέτες, facepainting, μάγους με φωτιές, κλόουν & ταχυδακτυλουργούς και πολλές ακόμα χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις. Το πάρτι συνεχίζεται στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης με το χριστουγεννιάτικο πάρκο, το καρουζέλ, το τρενάκι και πολλές ακόμα δράσεις για τα παιδιά. Οι εκπλήξεις κορυφώνονται με το κυνήγι του χαμένου θησαυρού που θα στηθεί από το πρωί του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου παρέα με ξυλοπόδαρους και πολύ μυστήριο. Το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς , 31 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους υπό τους ήχους μουσικής jazz , παρακολουθώντας μια ανατρεπτική μουσική παράσταση με τον Γιώργο Αναματερό.


Στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ της Ομήρου ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης δίνει το δυναμικό του παρόν με μεγάλες εορταστικές προσφορές στα καταστήματα για όλους τους πολίτες. «Για τη χριστουγεννιάτικη βόλτα στην πόλη , σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, τονώντας παράλληλα και την τοπική αγορά», αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν, ο οποίος προσκαλεί τους πολίτες από όλη την Αθήνα να γιορτάσουν στη Νέα Σμύρνη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

•ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21
17:30-20:00

•ΣΑΒΒΑΤΟ 22, ΚΥΡΙΑΚΗ 23 & ΔΕΥΤΕΡΑ 24
12:00-14:00

•ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28
17:30-20:00
Οδός Ομήρου: Εορταστικά δρώμενα με ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, face painting, μάγους με φωτιές και άλλες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις

•ΣΑΒΒΑΤΟ 29
12:00-14:00
Οδός Ομήρου: Εορταστικά δρώμενα με ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, face painting, μάγους με φωτιές και άλλες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις
11:30-13:30
Κεντρική Πλατεία: Το Κυνήγι του χαμένου Θησαυρού με μουσική, ταχυδακτυλουργούς και πολύ μυστήριο

•ΚΥΡΙΑΚΗ 30
12:00-14:00
Οδός Ομήρου: Εορταστικά δρώμενα με ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, face painting, μάγους με φωτιές και άλλες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις

•ΔΕΥΤΕΡΑ 31
12:00-14:00
Οδός Ομήρου: Συναυλία Jazz "Στην Πιρουλίτα με αγάπη" με τον Γιώργο Αναματερό
Ευχόμαστε, καλά Χριστούγεννα, δύναμη και υγεία σε όλους.

 

 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.