Tuesday, 11 December 2018 00:00

10ήμερες εορταστικές εκδηλώσεις από Δήμο Νέας Σμύρνης & Εμπορικό Σύλλογο

10ήμερες εορταστικές εκδηλώσεις από Δήμο Νέας Σμύρνης & Εμπορικό Σύλλογο

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει ήδη μπει στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, στολίζοντας τους κεντρικούς δρόμους εδώ και αρκετό καιρό. Πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα, η Κεντρική Πλατεία όπως κάθε χρόνο έχει τρενάκι, καρουζέλ και τραμπολίνο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς οι άνθρωποι του Δήμου ήθελαν να εστιάσουν κυρίως στη διασκέδαση των παιδιών.

Η καινοτομία φέτος είναι ότι από τις 21 έως τις 31 Δεκεμβρίου το εορταστικό σκηνικό θα μεταφερθεί και στην οδό Ομήρου, η οποία θα μετατραπεί σε μια μεγάλη εορταστική σκηνή με ξυλοπόδαρους. ζογκλέρ, μουσικές, συναυλίες, μαριονέτες, μάγους με φωτιές, κλόουν και πολλές εκπλήξεις, σε μία σειρά δρώμενων τα οποία διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο της πόλης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΑΦΕIO TYΠOY
Τηλ: 213-2025843
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Νέα Σμύρνη, 12 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ


Φέτος τα Χριστούγεννα, από τις 21 έως τις 31 Δεκεμβρίου, παρέα με τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, γιορτά-ζουμε και σας καλούμε να γιορτάσετε μαζί μας. Σε πείσμα των δύστροπων καιρών, συνεχίζουμε προτάσσοντας τον πολιτισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, την αγάπη και την προσφορά στον δημότη.


Για τη Χριστουγεννιάτικη βόλτα σας στην καρδιά της πόλης, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, τονώνοντας παράλληλα την τοπική αγορά. Στολίζουμε τα δέντρα, φωτίζουμε τα σπίτια και την πόλη και σας προσκαλούμε στην μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Kεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης και στη "Νέα" οδό Ομήρου, φιλοδοξώντας να κερδίσουμε πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας.
ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΟΜΗΡΟΥ


Με μια λαμπερή Χριστουγεννιάτικη γιορτή δίνουμε ραντεβού φέτος τον Δεκέμβριο σε αγαπημένα σημεία της πόλης μας. Από τις 21 έως και τις 31 Δεκεμβρίου η οδός Ομήρου μετατρέπεται σε μια μεγάλη εορταστική σκηνή, με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μουσικές από DJ's, συναυλίες, σαξοφωνίστες, μαριονέτες, facepainting, μάγους με φωτιές, κλόουν & ταχυδακτυλουργούς και πολλές ακόμα Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.


Στην Κεντρική Πλατεία το πάρτυ συνεχίζεται με το Χριστουγεννιάτικο πάρκο, το καρουζέλ, το τρενάκι και πολλές ακόμα δράσεις για τα παιδιά. Οι εκπλήξεις κορυφώνονται με το κυνήγι του χαμένου θησαυρού που θα στηθεί από το πρωί του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου παρέα με ξυλοπόδαρους και πολύ μυστήριο.


Στο "Χριστουγεννιάτικο πάρτυ της Ομήρου" ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας, δίνει το δυναμικό του "παρών" με μεγάλες εορταστικές προσφορές στα καταστήματα για όλους τους Νεοσμυρνιώτες και τις οικογένειές τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


•ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21
17:30-20:00


•ΣΑΒΒΑΤΟ 22, ΚΥΡΙΑΚΗ 23 & ΔΕΥΤΕΡΑ 24
12:00-14:00


•ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28
17:30-20:00
Οδός Ομήρου: Εορταστικά δρώμενα με ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, face painting, μάγους με φωτιές και άλλες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις

•ΣΑΒΒΑΤΟ 29
12:00-14:00
Οδός Ομήρου: Εορταστικά δρώμενα με ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, face painting, μάγους με φωτιές και άλλες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις
11:30-13:30
Κεντρική Πλατεία: Το Κυνήγι του χαμένου Θησαυρού με μουσική, ταχυδακτυλουργούς και πολύ μυστήριο

•ΚΥΡΙΑΚΗ 30
12:00-14:00
Οδός Ομήρου: Εορταστικά δρώμενα με ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, face painting, μάγους με φωτιές και άλλες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις

•ΔΕΥΤΕΡΑ 31
12:00-14:00
Οδός Ομήρου: Συναυλία Jazz "Στην Πιρουλίτα με αγάπη" με τον Γιώργο Αναματερό
Ευχόμαστε, καλά Χριστούγεννα, δύναμη και υγεία σε όλους.

 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.