Monday, 18 June 2018 00:00

Αποτελέσματα αγώνων στο Final Four 2018 - Μπάσκετ με αμαξίδιο που έγινε στην Νέα Σμύρνη

Αποτελέσματα αγώνων Final Four 2018 - Μπάσκετ με αμαξίδιο που έγινε στην Νέα Σμύρνη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΑΦΕIO TYΠOY
Τηλ: 213-2025843
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Νέα Σμύρνη, 18 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νέα Σμύρνη, η πόλη που αγαπά και στηρίζει τον αθλητισμό, υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο το FINAL FOUR του 21ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ 2018.


Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης συνδιοργάνωσε με την Ο.Σ.Ε.Κ.Α. την τελική φάση του Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αναπηρικό Αμαξίδιο μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που προκρίθηκαν (Μέγας Αλέξανδρος 94, Μαρούσι, Άτλας, Δωδεκάνησος). Στους αγώνες της Παρασκευής τα αποτελέσματα ήταν: Άτλας – Μέγας Αλέξανδρος 62 – 57 & Μαρούσι – Δωδεκάνησος 58 – 40. Το Σάββατο το Μαρούσι επικράτησε του Άτλαντα 71 – 49 & η Δωδεκάνησος του Μέγα Αλέξανδρου 67 – 56. Την Κυριακή το Μαρούσι επιβλήθηκε του Μέγα Αλέξανδρου 57 – 54 και η Δωδεκάνησος του Άτλαντα 62 – 60.


Έτσι στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν Άτλας, Μαρούσι και Δωδεκάνησος με 5 βαθμούς και ακολούθησε στην τέταρτη θέση ο Μέγας Αλέξανδρος με 3 βαθμούς. Μεταξύ των τριών πρώτων, νικητής με διαφορά πόντων αναδείχτηκε ο Άτλας. Ακολούθησε το Μαρούσι και την τρίτη θέση κατέλαβε η Δωδεκάνησος. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο αθλητής του Μεγάλου Αλεξάνδρου Παναγιώτης Διμπιτούζης.


Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης ο οποίος και τιμήθηκε στο τέλος του Final Four, μαζί με την αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού κυρία Καρυοφύλλη, για την προσφορά τους στην όλη διοργάνωση. Τους αγώνες τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, η βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Άννα Καραμανλή, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χρυσοβαλάντης Αθανασίου, οι Σύμβουλοι της Περιφέρειας Αγγελική Λεβέντη και Καλλιόπη Βέτα, ο Πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου και ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Δουβής, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρης Μισαηλίδης, ο Πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης Σακελλαρίδης, εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ, οι Αντιδήμαρχοι Πολύδωρος Συρίγος, Γιώργος Κρικρής, Νικήτας Περαθωράκης, Αθανάσιος Αθανασίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Απέργη, Παναγιώτης Λαδόπουλος κ.ά.

 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».