Monday, 30 April 2018 00:00

Εκδήλωση με θέμα «Καινοτομία και Απασχόληση»

Εκδήλωση με θέμα «Καινοτομία και Απασχόληση»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Νέα Σμύρνη, 25/5/2018
Ταχ. Δ/νση: Ελευθερίου Βενιζέλου 14 Αρ. Πρωτ: 10474
Τηλ: 213-2025851-853
Fax: 213-2025846
Ηλεκ. Δ/νση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Αγαπητέ / ή Δημότη,

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Νέας Σμύρνης και ο Τομέας Νέας Γενιάς και Καινοτομίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση με θέμα «Καινοτομία και Απασχόληση» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Μαΐου και ώρα 10:00 π.μ. εώς 15:00, στο Δημοτικό Πολυχώρο «Γαλαξίας».

Στο εσωτερικό του χώρου θα πραγματοποιούνται οι ομιλίες, ενώ στον εξωτερικό αύλειο χώρο θα υπάρχουν τραπέζια στα οποία θα μπορείτε να βρείτε ενημερωτικό υλικό σχετικά με πλείστες δράσεις των συμμετεχόντων / ομιλητών και όχι μόνον, προς ενημέρωση των παρευρισκόμενων και φυσικά να συνομιλείτε μαζί τους σε περίπτωση που χρειάζεστε διευκρινήσεις σχετικές με τις δραστηριότητές τους.

Οι ενότητες που θα θιγούν θα είναι οι κάτωθι:

Α' Ενότητα: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,
Ομιλητές:
Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης του Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και του Προγράμματος Υποδομών και Περιβάλλοντος,
EUROBANK πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας Enter Go Grow (EGG),
MLS ελληνική εταιρία κινητών, GPS & tablets,
Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών

B' Ενότητα: SUCCESS STORIES START UP ΕΤΑΙΡΙΩΝ,
Ομιλητές:
VALANIA, ελληνική εταιρία παραγωγής χειροποίητων σαπουνιών,
COVERSTORY, διαδικτυακή ειδησεογραφία,
FINDAPP, η πρώτη ελληνική μηχανή αναζήτησης για προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις σε 14 γλώσσες.

Γ' Ενότητα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,
Ομιλητές:
Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Στέλεχος, κ. Γιώργος Καραχάλιος),
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ (Academic Director, κ. Φώτης Παπαγεωργίου),
ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ (Product Manager and Educational Counselor, κ. Τσαγκαδόπουλος)
ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (Διευθυντής, κ. Γιάννης Λυμπέρης).

Αναμένουμε με χαρά την συμμετοχή σας, καθώς αυτή η εκδήλωση έχει στόχο να προωθηθεί η επιχειρηματικότητα και η ιδιωτική πρωτοβουλία σε σχέση με την καινοτομία.

Με εκτίμηση,

 

Ο Δήμαρχος 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ

 

 

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Νέας
Γενιάς και Καινοτομίας

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».