Thursday, 26 April 2018 00:00

“Το πάρτι των Εθνών” φιλοξένησε ο Δήμος μας

"Το πάρτι των Εθνών" φιλοξένησε ο Δήμος μας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΑΦΕIO TYΠOY
Πληροφορίες Ειρήνη Μουστακαριά
Τηλ: 213-2025843
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Νέα Σμύρνη, 24 Απριλίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


"Το πάρτι των Εθνών" φιλοξένησε ο Δήμος μας


Την τελετή λήξης των 5ων Παγκόσμιων Σχολικών Αγώνων "Αθλητικής και Ολυμπιακής Παιδείας", που φέτος διεξήχθησαν από τις 18 έως τις 24 Απριλίου στην Ελλάδα (Αρχαία Ολυμπία και Αθήνα), φιλοξένησε ο δήμος Νέας Σμύρνης στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο. Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης διεθνείς αποστολές αποτελούμενες από μαθητές, μαθήτριες και παιδιά με νοητική υστέρηση (Special Olympics) παρουσίασαν τις χώρες τους, τα σχολεία τους, τους χορούς και τα προϊόντα του τόπου τους συμβάλλοντας έτσι στην ισχυροποίηση της πνευματικής και εκπαιδευτικής διάστασης των Ολυμπιακών αγώνων και του "ευ αγωνίζεσθαι".


"Το πάρτι των εθνών" τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Σταύρος Τζουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας κ. Μιχάλης Χρηστάκης, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού της Ρωσίας Alan Abaev, ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF) κ. Στέλιος Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ κ. Δημήτρης Γρηγοριάδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ηλιούπολης κυρία Κουρή.


Τον ευρύτερο συντονισμό της εκδήλωσης επιμελήθηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κυρία Ιωάννα Καριοφύλλη. Παρευρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Τσιάπης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στάθης Κούπας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Πολύδωρος Συρίγος, η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Κλαίρη Δεληγιάννη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νικήτας Περαθωράκης, Νάσος Αθανασίου και Δημήτρης Πανταζής.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Τζουλάκης εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή του Δήμου μας στην οργάνωση τονίζοντας το αθλητικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό της περιεχόμενο καθώς και τον ρόλο της στην ευαισθητοποίηση των πολιτών στον εθελοντισμό.


Τους αγώνες, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες διεξήχθησαν σε διάφορους δήμους της Αττικής, διοργάνωσε, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, το International School Sport Federation σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής. Την όλη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους δύο Ρώσοι Ολυμπιονίκες της Ελληνορωμαϊκής πάλης, ο Alexander Karelin (3 χρυσά, 1 χάλκινο ολυμπιακά μετάλλια) και Khadartsev Makharbek (2 χρυσά, 1 ασημένιο ολυμπιακά μετάλλια) καθώς και ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της Γυμναστικής (1 χρυσό, 1 ασημένιο ολυμπιακά μετάλλια) Δημοσθένης Ταμπάκος. Και οι τρεις τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο με το μετάλλιο της πόλης μας.

Φωτογραφίες:


1. "Το πάρτι των εθνών" τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου μας κ. Χρηστάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού της Ρωσίας κ. Alan Abaev, ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF) κ. Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ κ. Γρηγοριάδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Ηλιούπολης κ.ά.


2. Παρουσίαση τοπικών εδεσμάτων από τις συμμετέχουσες χώρες (Αγγλία, Ιταλία, Σλοβακία, Ρωσία, Βουλγαρία, Κίνα).


3. Μαθητές και δάσκαλοι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης σχηματίζουν το σήμα της ΕΙΡΗΝΗΣ.


4. ----


5. Ο Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF) κ. Στέλιος Δασκαλάκης παραδίδει στον Δήμαρχο κ. Τζουλάκη έγγραφο επίσημης στήριξης της Ομοσπονδίας για μόνιμη εγκατάσταση της γραμματείας της στην Ελλάδα.

H ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κλαίρη Δεληγιάννη

 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.