Tuesday, 17 April 2018 00:00

Αναστολή λειτουργίας του τμήματος Άρσης Βαρών ΑΟΝΣ Μίλων

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναστολή λειτουργίας του τμήματος Άρσης Βαρών ΑΟΝΣ Μίλων

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΑΟΝΣ Μίλων, ο σύλλογος αναστέλλει επ' αόριστον τη λειτουργία του τμήματος Άρσης Βαρών.

Αφορμή αποτέλεσε το κρούσμα ντόπινγκ αθλήτριας που είχε επιλεγεί από τον αρμόδιο τεχνικό υπεύθυνο του τμήματος, ώστε να αποτελεί μέλος της ομάδας.

Σημειώνεται ότι ο σύλλογος έλαβε γνώση για το ζήτημα μέσω επιστολής της ομοσπονδίας άρσης βαρών.

Λαμβάνοντας υπόψη την ακέραια στάση και φιλοσοφία του Μίλωνα για το τι σημαίνει αθλητισμός, ήθος και παιδεία και έχοντας άτεγκτη στάση απέναντι σε σχετικές πρακτικές που παρεκκλίνουν του αθλητικού ήθους που χαρακτηρίζουν το σύλλογο η απόφαση ήταν άμεση, παρότι η θλίψη και η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Το ιστορικό τμήμα της άρσης βαρών που χάρισε δεκάδες Ολυμπιακές και Παγκόσμιες επιτυχίες βασιζόμενο στις υπερπροσπάθειες αθλητών και παραγόντων, θα επανέλθει δριμύτερο και σε υγιείς βάσεις. Έως τότε η οικογένεια του Μίλωνα θα συνεχίσει να υπηρετεί τον αθλητισμό με ήθος και αρχές όπως πράττει 90 χρόνια τώρα.

Διευκρινίζεται ότι ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Μίλωνα δεν καταφέρθηκαν ούτε πρόκειται να το πράξουν, τόσο κατά του Πύρρου όσο και του Οδυσσέα Δήμα οι οποίοι αποτελούν και θα συνεχίσουν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας όχι μόνο του τμήματος άρσης βαρών αλλά και του ίδιου του αθλήματος.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους αρμόδιους, το άθλημα να αποκτήσει ξανά την αναγνώριση και το κύρος που αρμόζει βγαίνοντας από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Σ. "Ο ΜΙΛΩΝ"

Διαβάστηκε 2069 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Tuesday, 17 April 2018 11:38
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».