Wednesday, 14 March 2018 00:00

Σωματείο ΑΜΕΑ "Ασκληπιάδης" - Δελτίο Τύπου

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σωματείο ΑΜΕΑ "Ασκληπιάδης" - Δελτίο Τύπου

ΑΣΚΛΗΠΙΑΔΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Σηλυβρίας 5 Νέα Σμύρνη. TK 17123 Αθηνά
Τηλ : 210 300 9296 - 6977 201 709
Page : http://www.asklipiadis-amea.gr
eMail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Δελτίο Τύπου

Δύο πολύτιμους εθελοντές και άοκνους αρωγούς των ΑμεΑ βράβευσε το Σωματείο ΑμεΑ ΑΣΚΛΗΠΙΑΔΗΣ, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης τελετής κοπής της βασιλόπιτας Τα τιμητικά βραβεία απένειμε ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος με την ευγενική του παρουσία εξήρε το έργο των βραβευθέντων και επιβεβαίωσε την ευαισθησία, αρωγή και αλληλεγγύη του, στα προβλήματα που ταλανίζουν την συγκεκριμένη κατηγορία συνανθρώπων μας.


Εν μέσω πλήθους φίλων και μελών του σωματείου μας, στην φιλόξενη αίθουσα της "Παιπαλόεσσας" στο μέγαρο του Συλλόγου Ιμβρίων, ο κ. Ζαχαριάδης παρέδωσε στον κ. Κωνσταντίνο Αρωνιάδα τιμητική πλακέτα, για την σημαντική βοήθεια που έχει προσφέρει. Επιπλέον, απένειμε μετάλλιο και έπαινο στον κ. Δημήτρη Μπουρέκα, για την προσωπική του ευαισθησία και την αφιλοκερδή προσφορά του, κάτι εξαιρετικά σπάνιο στις μέρες μας. Οι βραβευθέντες έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για την αποκατάσταση αυτοεξυπηρετούμενων ΑμεΑ μετά την απώλεια των γονέων τους, σε δομή ελεύθερης φιλοξενίας, πέρα και έξω από λογικές γκετοποίησης. Είναι ένα δύσκολο έργο, το οποίο δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο η οικονομική ατμόσφαιρα.


Σημαντική παρουσία και αυτή του γιατρού της πόλης μας κ. Ανδρέα Πάγκαλη, ο οποίος δείχνοντας μας το αίσθημα αλληλεγγύης που τον διακατέχει, ενημέρωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν εξέταση των μελών μας ΑμεΑ στο ιατρείο του. Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνεισφέρουν στο έργο του Σωματείου και ελπίζει ότι, πάρα τα οποία αντικειμενικά προβλήματα, με τη συμβολή όλων των μελών του, θα συνεχίσει να προωθεί παρεμβάσεις με στόχο την προστασία και την ομαλότερη ένταξη των ΑμεΑ στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και πολιτική ζωή του τόπου μας. Οι αγώνες μας ενώπιον δημοτικών και άλλων δημοσίων αρχών, οι οποίοι σχεδόν πάντα έχουν στεφθεί από επιτυχίες, δεν θα σταματήσουν.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν επίσης, οι κ.κ.:


⦁ Μεϊντανά Αικατερίνη - Γραμματέας Αγαθοεργού ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ.
⦁ Διονυσόπουλος Βασίλης – Επίτιμος γενικός διευθυντής Υπουργείου Πολιτισμού.
⦁ Κωνσταντακόπουλος Πέτρος - έφορος ξιφασκίας.
⦁ Μανουδάκη Λιλιάν – Μέλος συλλόγου Αγ. Προκοπίου Μεσαριάς Σαντορίνης.
⦁ Κασεσιάν Σήφης – συγγραφέας, ιστορικός.
⦁ Ιωακειμίδης Ευάγγελος – Καθηγητής ΕΜΠ.
⦁ Παππάς Χάρης – ιδιοκτήτης φροντιστηρίου ξένων γλωσσών.

Θα ήταν άδικο να μην ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την δεσποινίδα Αλίνα Κασιάν για την επιμέλεια της μουσικής, καθώς χάρισε ευχάριστες νότες σε όλους τους παρευρισκόμενους .


Είναι επίσης, πολύ σημαντικό για εμάς να ευχαριστήσουμε θερμά και δημόσια όλους όσοι μας βοήθησαν, με χορηγίες συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκδήλωσης μας:


⦁ Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων
⦁ HoteΙ resort Caldera View Σαντορίνης
⦁ Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ
⦁ Τους εκδοτικούς οίκους "ΠΑΠΑΖΗΣΗ" και "ΜΙΛΗΤΟΣ"
⦁ Κατάστημα καλλυντικών Hondos Center
⦁ Κάβα "Μικρό χωριό"
⦁ κ. Αικατερίνη ΜεΪντανά
⦁ και την κ. Λαρεντζάκη που επιμελήθηκε τις προσκλήσεις της εκδήλωσης.

Διαβάστηκε 1403 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Wednesday, 14 March 2018 14:13
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος τα έτη 2014 και 2015.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.