Saturday, 13 January 2018 00:00

Γνωρίστε τον Ανίκητο Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γνωρίστε τον Ανίκητο Νέας Σμύρνης

Η νεανική ποδοσφαιρική ομάδα Ανίκητος Νέας Σμύρνης ιδρύθηκε τέλη του 2012. Η ιδέα για την ίδρυση και την δημιουργία μιας ομάδας η οποία μπορεί να έχει πολλές προοπτικές στο μέλλον όπως να κατέβει σε ένα τοπικό πρωτάθλημα ήταν των Κώστα Σαραντόπουλου, Γιώργου Αθανασίου και Κώστα Καναλιώτη.

Στόχος της ομάδας αρχικά ήταν να προσελκύσει άτομα και να τα προσθέσει στο δυναμικό της, έτσι με στόχο την συμμετοχή σε κάποιο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησαν από πολύ μικρά παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο στο Μίλωνα και στον Πανιώνιο. Η γνώμη τους για τις ομάδες της Νέας Σμύρνης είναι εξαιρετική καθώς σε αυτήν την πόλη υπάρχει η ιστορική ομάδα του Πανιώνιου, η οποία κατά την γνώμη των παιδιών έχει βγάλει τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και συνεχίζει μέχρι και σήμερα το έργο αυτό.

Οι πρώτες συμβουλές που έλαβαν ως νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές είναι, σεβασμός στον αντίπαλο, να παίζουν ποδόσφαιρο επειδή το αγαπάνε, να έχουν μέσα τους  ευγενή άμιλλα αλλά και να διασκεδάζουν σε κάθε παιχνίδι που παίζουν, ανεξαρτήτως αντιπάλου και αποτελέσματος.

Το 2016 η ομάδα απέκτησε για πρώτη φορά προπονήτρια και ξεκίνησε να οργανώνεται στα πλαίσια νεοσύστατης ερασιτεχνικής ομάδας, αφήνοντας πίσω την εφηβικού επιπέδου περίοδο ίδρυσης της! Η Στεφανία Καρόζη με συμμετοχές σε Α.Ο Περιστερίου, 'Ηφαιστος Περιστερίου, Καλλιθέα, Πανελευσινιακό, Πήγασο Θριασίου, Α.Ο Πειραιά, Άγιο Δημήτριο και σήμερα Αβαντίδες Χαλκίδας  με την πολύχρονη εμπειρία της μέσα στο γήπεδο βοήθησε τα παιδιά να αποκτήσουν γερές και δυνατές βάσεις!

Το 2017 η ομάδα ξεκίνησε μια νέα πορεία κάνοντας την πρώτη της συμμετοχή σε τοπικό πρωτάθλημα, το Μίλων mini soccer και τερμάτισε στην δεύτερη θέση! Φέτος συμμετέχει στο ίδιο τοπικό πρωτάθλημα με στόχο να κατακτήσει την πρώτη θέση στη λήξη του!

Όπως όλες οι ομάδες, τα νέα αυτά παιδιά ονειρεύονται να παίξουν σε κάποια μεγάλη κατηγορία. Έχουν ήδη πίστη στο όνειρο τους και μεγάλη θέληση στην προσπάθεια, τους ευχόμαστε να τα καταφέρουν!

Διαβάστηκε 2434 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Tuesday, 23 January 2018 21:00
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.