Saturday, 04 November 2017 00:00

Σύλλογος Γονέων 6ου Δημοτικού Ν. Σμύρνης - Ανταλλακτικό & Χαριστικό παζάρι Αλληλεγγύης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύλλογος Γονέων 6ου Δημοτικού Ν. Σμύρνης - Ανταλλακτικό & Χαριστικό παζάρι Αλληλεγγύης

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ & ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, ώρες 10:00-14:00
6ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης, Πλ. Βασ. Σοφίας 1.

Τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι μας, ξυπνάει μέσα μας μια ανάγκη βοήθειας, αλληλεγγύης και συμμετοχής σε δράσεις που μας φέρνουν πιο κοντά και αναδεικνύουν τον καλό μας εαυτό.
Σκεφτήκαμε και φέτος να οργανώσουμε ένα παζάρι για ρούχα, με σκοπό την ανταλλαγή.
Δεχόμαστε οτιδήποτε διαθέτετε από τα παρακάτω:
• είδη ρουχισμού βρεφικά, παιδικά και για μεγάλους
• παπούτσια βρεφικά και παιδικά
Ό,τι φέρετε θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τα ρούχα πλυμένα, σιδερωμένα και γενικά φροντισμένα και καθαρά.
Ό,τι περισσέψει θα δοθεί δωρεάν, στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (ΠΕ.ΦΙ.Π), σε οργανισμούς και ομάδες περίθαλψης προσφύγων, σε ιδρύματα για παιδιά και όπου αλλού μας υποδειχθεί ότι υπάρχει ανάγκη.
Η παραλαβή θα γίνεται από Δευτέρα 6/11 έως και Παρασκευή 10/11 το απόγευμα, στο κατάστημα «Σουσάμι Άνοιξε» έναντι του σχολείου στον πεζόδρομο, επίσης από τα μέλη του ΔΣ κατά την προσέλευση και αναχώρηση των παιδιών στο σχολείο.
Το στήσιμο του χώρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/11 από τις 18:00 σε αίθουσα του σχολείου.
Όποιος/α επιθυμεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τα μέλη του ΔΣ που έχουν αναλάβει την οργανωτική ευθύνη.
Αναμένουμε τη συμμετοχή όλων σας.
Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας!
«ό,τι περισσεύει σ' εμένα, μπορεί να είναι για κάποιον άλλο ό,τι χρειάζεται!»

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστηκε 1899 φορές
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος τα έτη 2014 και 2015.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.