Thursday, 28 September 2017 00:00

Αμοντάριστο video συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης 27/9/17

Αμοντάριστο video συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης 27/9/17

>

 

Συνεδρίαση 12ή

1. Έγκριση Ισολογισμού και Αποτελεσμάτων χρήσης Οικονομικού Έτους 2016.

 

Έκτακτο Θέμα

Έγκριση ειδικής τιμολόγησης εταιρίας «Polis Park» για καταστηματάρχες & κατοίκους στην οδό Ομήρου - Παλαιολόγου

Κατόπιν αιτήματος του Δήμου Νέας Σμύρνης (Α.Π. 28425/21.09.2017) προς την εταιρία «Polis Park A.E. για τη χορήγηση εκπτώσεων στις θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ της πλατείας Καρύλλου, τόσο για τους καταστηματάρχες όσο και για τους κατοίκους της οδού Ομήρου – Παλαιολόγου για όλη τη διάρκεια των έργων ανάπλασης, η εταιρία Polis Park A.E. μας απέστειλε μέσω του Δ/ντος Συμβούλου της κ. Χ. Ησαϊα ηλεκτρονικό μήνυμα ότι:

α. Προσφέρει στους καταστηματάρχες τη δυνατότητα 14ωρης καθημερινής στάθμευσης με αντίτιμο 50 € μηνιαίως

β. Προσφέρει στους κατοίκους τη δυνατότητα στάθμευσης επί 24ωρου με αντίτιμο 90 € μηνιαίως αντί του ισχύοντος 150 €

 

 Συνεδρίαση 13ή

 

 >
1. Θ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2017.


2. Έγκριση 4ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Ν.Π.Δ.Δ. "Κέντρο Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παίδων - Εθνική Στέγη".

3. α) Έγκριση αγοράς δύο βιολιών ως ενθύμιο στη Συμφωνική Ορχήστρα Σμύρνης β) Πρόταση για την σύνταξη τεκμηριωμένου αιτήματος για την έγκριση δαπάνης ποσού 3.571,20 για την προμήθεια δύο βιολιών με τα εξαρτήματα τους.

4. Διόρθωση της υπ. 190/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

5. Σύσταση μιας προσωρινής προσωποπαγούς θέσης με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, κλάδου ΔΕ Εποπτών Πισίνας.

>

6. Έγκριση διενέργειας για την προμήθεια με γενικό τίτλο "Προμήθεια Οδοδεικτών έτους 2017 με την διαδικασία του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

7. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της γενικής υπηρεσίας με τίτλο "Συντήρηση και επισκευή σχάρων - μετώπων φρεατίων υδροσυλλογής" με αρ. μελέτης 27/2017.

8. Διαγραφή βεβαιωτικών καταλόγων.

 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος τα έτη 2014 και 2015.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.