Friday, 28 April 2017 00:00

Συνέντευξη ποδοσφαιριστών Αθανασίου & Σαραντόπουλου από Ανίκητο Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη ποδοσφαιριστών Αθανασίου & Σαραντόπουλου από Ανίκητο Νέας Σμύρνης

Γράφει ο εκδότης Δημήτρης Πανταζής

 

Η ομάδα του Ανίκητου Νέας Σμύρνης ιδρύθηκε το 2012 από μια μερίδα νέων παιδίων που αγαπούν το ποδόσφαιρο και είναι γεμάτα όνειρα για το μέλλον, τα οποία και συμμετέχουν σε αυτή ως ποδοσφαιριστές. Στόχος της ομάδας που απαρτίζεται από ηλικίες 17 έως 21 είναι να προσελκύσει άτομα και να τα προσθέσει στο δυναμικό της! Η πορεία της παρακολουθείται από την εφημερίδα μας εδώ και ένα έτος και όποτε η αξιόλογη προσπάθεια αυτών των νέων παιδιών θα έχει κάτι να παρουσιάσει ως νέα εξέλιξη για αυτούς στην πόλη θα γίνεται και το ανάλογο ρεπορτάζ.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως ξεκίνησε η σεζόν για τον Ανίκητο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιώργος Αθανασίου: Μετά από πολλές δυσκολίες η ομάδα φέτος ξεκίνησε μια νέα πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα της πόλης που ονομάζεται Μίλων mini soccer με σκοπό να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί γιατί έχει αποδείξει πως δεν τα παρατάει και παίζει για την φανέλα με παιδιά που παίζουν μόνο για την νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πότε ξεκινήσατε στο πρωτάθλημα του Μίλωνα και ποιος ο απολογισμός σας μέχρι στιγμής;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κώστας Σαραντόπουλος: Μπήκαμε αργά στο πρωτάθλημα διότι ήμασταν σε ανεύρεση ποδοσφαιριστών του οποίους βρήκαμε και με το παραπάνω και έτσι αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει παίξει 10 παιχνίδια από τα όποια έχει κερδίσει τα 8 και έχει καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα που είναι στο πρωτάθλημα να κλειδώσει την είσοδο της στα playoff και να παίξει όσο καλύτερα μπορεί.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το φετινό πρωτάθλημα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιώργος Αθανασίου: Οι στόχοι της ομάδας για φέτος μετά την είσοδο μας στα playoff είναι να καταφέρει πιάσει την αποδοχή και το σεβασμό των άλλων ομάδων και κατά συνέπεια του φίλαθλου κόσμου! Επίσης με αργά και σταθερά βήματα να σημειώνουμε όσο δυνατόν επιτυχίες και η όλη πορεία μας να είναι ανοδική.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως προγραμματίζετε τις επόμενες κινήσεις της ομάδας;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Κώστας Σαραντόπουλος: Αρχικά να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας γίνεται! Μετά το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα να παίξει κάποια φιλικά ώστε να μείνει σε φόρμα και να ετοιμαστεί για το summer camp του Μίλων mini soccer με σκοπό να το κατακτήσει. Ακόμα θα κινηθούμε για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να δυναμώσει η ομάδα για την επομένη σεζόν η όποια προβλέπεται πιο δύσκολη από την φετινή.

Διαβάστηκε 4715 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Friday, 20 April 2018 20:38
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.