Wednesday, 12 October 2016 00:00

Ανανέωση στόλου Δημοτικής Συγκοινωνίας & γιορτή ανακύκλωσης

Ανανέωση στόλου Δημοτικής Συγκοινωνίας & γιορτή ανακύκλωσης

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ANANEΩΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΗΔΗ ΤΟ 1ο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Άρχισε η ανανέωση του στόλου των λεωφορείων της Δημοτικής Συγκοινωνίας με την παραλαβή του πρώτου mini λεωφορείου την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.


Η ανανέωση της Δημοτικής Συγκοινωνίας με την παραλαβή καινούριων λεωφορείων θα δώσει νέα πνοή σ΄ αυτήν και θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης μας. Πεποίθηση της Δημοτικής Αρχής είναι συνεχής βελτίωση της Δημοτικής Συγκοινωνίας με κάθε μέσο ώστε ο Δήμος να συμβάλλει παντοιοτρόπως στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας κινούνται συνεχώς καλύπτοντας τρεις διαδρομές καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Σάββατο. Αναλυτικότερα λειτουργούν δύο γραμμές από Άνω και Κάτω Ν. Σμύρνη προς το Μετρό του Ν. Κόσμου και αντίστροφα, καθώς μία Τοπική γραμμή κινούμενη περιφερειακά εντός της Ν. Σμύρνης. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα είμαστε σε θέση να πυκνώσουμε τα δρομολόγιά μας.


Κατά την παραλαβή του νέου λεωφορείου παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Δημοτική Συγκοινωνία κ. Γιατζίδης Παναγιώτης, καθώς στελέχη της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

-------------------------

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης πραγματοποιήθηκε Γιορτή Ανακύκλωσης με συνεργασία του Δήμου Νέας Σμύρνης, του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ και της Ανακύκλωσης Συσκευών Α.Ε.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν διάφορα μουσικοχορευτικά happenings, προκειμένου μέσω αυτών να περάσουν μηνύματα στους πολίτες για την αναγκαιότητα και την χρησιμότητα της ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και για τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν για το περιβάλλον. Επίσης η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών έχει και οικονομικά οφέλη τόσο για το Δήμο Ν. Σμύρνης, όσο και για τους πολίτες.


Γνωρίζουμε ότι το περιβάλλον και ο πλανήτης απειλείται από πολλούς κινδύνους και στο χέρι του καθενός από εμάς είναι να διαφυλάξουμε και να προστατεύσουμε το περιβάλλον και την πόλη που ζούμε.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ανακύκλωσης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης, καθώς και στελέχη του Δήμου Ν. Σμύρνης από την Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».