Saturday, 16 February 2019 00:00

Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (20 χρόνια από την ίδρυση της)

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (20 χρόνια από την ίδρυση της)

Κοντά στην πιο δυνατή ομάδα της Ελλάδας βρέθηκε το χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, τιμήθηκαν οι αθλητές οι οποίοι κέρδισαν 93 Παραολυμπιακά μετάλλια από το 1980 έως και το 2016 καθώς και οι υποστηρικτές και οι χορηγοί της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Τα αγωνίσματα στα οποία διέπρεψαν οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες είναι ο Στίβος, η Κολύμβηση, το Μπότσια, η Άρση βαρών σε πάγκο και η Ξιφασκία με αμαξίδιο.

Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, κος Άντριου Πάρσονς που τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. κο Γιώργο Φουντουλάκη ο οποίος αναφέρθηκε και στην κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη χαρακτηρίζοντάς την "ως ένα ευαίσθητο άνθρωπο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Παραολυμπιονικών".

Ακόμα, τιμήθηκαν ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, κος Ανδρέας Φούρας, που συνέβαλε στην ίδρυση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», κα Κατερίνα Παναγοπούλου και η Γενική Γραμματέας κα Ιωάννα Καρυοφύλλη, ως πρώτης Προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης κάλυψε χορευτικά το γεγονός, ενώ συμμετείχαν οι μουσικοί Αντώνης Κεχαγιαδάκης (Λύρα – τραγούδι), Αδαμάντιος Λαδουκάκης (Λαούτο), Μανώλης Φετοκάκης (Λαούτο – τραγούδι), Σίμος Κουφάκης (Κρουστά). Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης τραγούδια από την Ηρώ Σαΐα και την ορχήστρα του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης

Δαρδανελλίων 36

17124 - Νέα Σμύρνη

Tηλ: 210-9345 660

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.kritesns.org

Follow us on:

FACEBOOK: www.facebook.com/pg/kritesns

INSTAGRAM:www.instagram.com/kritesns

YOUTUBE: www.youtube.com/user/kritesns/featured

Διαβάστηκε 383 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Monday, 04 March 2019 23:09
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».