Wednesday, 12 December 2018 00:00

Θεραπείες για καλό σκοπό από την Human Balance - Κοινσεπ Εργαστήρι Πνοή Ζωής

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θεραπείες για καλό σκοπό από την Human Balance - Κοινσεπ Εργαστήρι Πνοή Ζωής

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 10:00 έως 17:00  & Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 10:00 έως 21:00
Στρατηγού Παρασκευοπούλου 13, 17122 Νέα Σμύρνη

Φέτος τα Χριστούγεννα όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε μέσα από θεραπείες και συνεδρίες στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού Ο Άγιος Πολύκαρπος

Με μόλις 10 ευρώ ανά θεραπεία μπορείτε να γνωρίσετε τις μεθόδους του χώρου μας και εμείς με την σειρά μας θα προσφέρουμε μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, για την ακρίβεια τα μισά.

Επιλέξτε από τα παρακάτω:

1) Παραδοσιακά η εποχή αυτή είναι περίοδος απολογισμού και μια ευκαιρία να βάλουμε καινούργιους στόχους. Να χάσω κιλά, nα βρω καινούργια δουλειά, να αλλάξω σπίτι, να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο, να... να .. να..


Όλα μαζί μπλέκονται στο μυαλό σου, όλα φαίνονται σημαντικά και επείγοντα και φτάνεις στο τέλος της χρονιάς και ο απολογισμός δεν είναι αυτός που ήθελες. Φέτος κάντο διαφορετικά


60 λεπτά coaching μπορούν να βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά και να οργανώσεις τους στόχους σου για μια χρονιά γεμάτη ζωή και χαρά.


Μαζί θα βάλουμε τάξη στις σκέψεις σου, ώστε οι στόχοι σου να αφορούν τη ζωή σου στο σύνολό της. Πολλές φορές ξέρουμε τι θέλουμε, αλλά χρειαζόμαστε μια μικρή «σπρωξιά» για να προχωρήσουμε.
Κλείσε τα λοιπόν σήμερα κιόλας τα 60 λεπτά που σε βολεύουν και έλα να τα πούμε. Γιατί η ζωή είναι υπέροχη και αξίζει να την ζεις με πάθος.

Με τη life coach Καλλι Λάσκαρη

2) Γνωρίστε την τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης (EFT).
Η εναλλακτική αυτή θεραπεία σας δίνει την δυνατότητα να ξεμπλοκάρετε:
-Αρνητικά συναισθήματα
-Πόνους και περιορισμούς κίνησης
-Αρνητικές πεποιθήσεις
-Φόβους και φοβίες
-Ανάγκες

Στόχος της μεθόδου είναι η οριστική απαλλαγή των προαναφερθέντων , η βελτίωση της καθημερινότητας,η αλλαγή στον τρόπο σκέψης και στον τρόπο λήψης αποφάσεων.

Με τους Γιώργο Χαρτοματζίδη και Αλίνα Αντωνιάδη, πιστοποιημένους practitioners Eft

3) Η σουηδική μάλαξη είναι η καλύτερη μέθοδος για την αντιμετώπιση μυϊκών προβλημάτων
Επιλέξτε ανάμεσα σε αυχένα πλάτη, ή πέλματα.

Με την Μαρία Αριάδνη

4) Διαλογισμός στην Καρδιά την Κυριακή το βράδυ.
Μία ώρα όπου όλοι μαζί σε κατάσταση ηρεμίας και χαλάρωσης , θα αφεθούμε ελεύθεροι να βιώσουμε θετικά συναισθήματα όπως ευγνωμοσύνη, γαλήνη, φροντίδα, συγχώρεση . Τα Χριστούγεννα αυτά ας τα ζήσουμε όλοι από Καρδιάς!

Με τη Μαρία Αριάδνη, δασκάλα yoga και ενεργειακή θεραπεύτρια

Κλείστε το ραντεβού σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:
https://goo.gl/forms/ytAVqiaHk4OpwlH63

Και στα τηλέφωνα: 6932414321
694 1623537

Διαβάστηκε 2002 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Wednesday, 12 December 2018 20:23
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.