Wednesday, 12 December 2018 00:00

Θεραπείες για καλό σκοπό από την Human Balance - Κοινσεπ Εργαστήρι Πνοή Ζωής

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θεραπείες για καλό σκοπό από την Human Balance - Κοινσεπ Εργαστήρι Πνοή Ζωής

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 10:00 έως 17:00  & Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 10:00 έως 21:00
Στρατηγού Παρασκευοπούλου 13, 17122 Νέα Σμύρνη

Φέτος τα Χριστούγεννα όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε μέσα από θεραπείες και συνεδρίες στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού Ο Άγιος Πολύκαρπος

Με μόλις 10 ευρώ ανά θεραπεία μπορείτε να γνωρίσετε τις μεθόδους του χώρου μας και εμείς με την σειρά μας θα προσφέρουμε μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, για την ακρίβεια τα μισά.

Επιλέξτε από τα παρακάτω:

1) Παραδοσιακά η εποχή αυτή είναι περίοδος απολογισμού και μια ευκαιρία να βάλουμε καινούργιους στόχους. Να χάσω κιλά, nα βρω καινούργια δουλειά, να αλλάξω σπίτι, να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο, να... να .. να..


Όλα μαζί μπλέκονται στο μυαλό σου, όλα φαίνονται σημαντικά και επείγοντα και φτάνεις στο τέλος της χρονιάς και ο απολογισμός δεν είναι αυτός που ήθελες. Φέτος κάντο διαφορετικά


60 λεπτά coaching μπορούν να βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά και να οργανώσεις τους στόχους σου για μια χρονιά γεμάτη ζωή και χαρά.


Μαζί θα βάλουμε τάξη στις σκέψεις σου, ώστε οι στόχοι σου να αφορούν τη ζωή σου στο σύνολό της. Πολλές φορές ξέρουμε τι θέλουμε, αλλά χρειαζόμαστε μια μικρή «σπρωξιά» για να προχωρήσουμε.
Κλείσε τα λοιπόν σήμερα κιόλας τα 60 λεπτά που σε βολεύουν και έλα να τα πούμε. Γιατί η ζωή είναι υπέροχη και αξίζει να την ζεις με πάθος.

Με τη life coach Καλλι Λάσκαρη

2) Γνωρίστε την τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης (EFT).
Η εναλλακτική αυτή θεραπεία σας δίνει την δυνατότητα να ξεμπλοκάρετε:
-Αρνητικά συναισθήματα
-Πόνους και περιορισμούς κίνησης
-Αρνητικές πεποιθήσεις
-Φόβους και φοβίες
-Ανάγκες

Στόχος της μεθόδου είναι η οριστική απαλλαγή των προαναφερθέντων , η βελτίωση της καθημερινότητας,η αλλαγή στον τρόπο σκέψης και στον τρόπο λήψης αποφάσεων.

Με τους Γιώργο Χαρτοματζίδη και Αλίνα Αντωνιάδη, πιστοποιημένους practitioners Eft

3) Η σουηδική μάλαξη είναι η καλύτερη μέθοδος για την αντιμετώπιση μυϊκών προβλημάτων
Επιλέξτε ανάμεσα σε αυχένα πλάτη, ή πέλματα.

Με την Μαρία Αριάδνη

4) Διαλογισμός στην Καρδιά την Κυριακή το βράδυ.
Μία ώρα όπου όλοι μαζί σε κατάσταση ηρεμίας και χαλάρωσης , θα αφεθούμε ελεύθεροι να βιώσουμε θετικά συναισθήματα όπως ευγνωμοσύνη, γαλήνη, φροντίδα, συγχώρεση . Τα Χριστούγεννα αυτά ας τα ζήσουμε όλοι από Καρδιάς!

Με τη Μαρία Αριάδνη, δασκάλα yoga και ενεργειακή θεραπεύτρια

Κλείστε το ραντεβού σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:
https://goo.gl/forms/ytAVqiaHk4OpwlH63

Και στα τηλέφωνα: 6932414321
694 1623537

Διαβάστηκε 237 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Wednesday, 12 December 2018 20:23
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γνωρίστε τον ΑΠΟ Νέας Σμύρνης