Tuesday, 13 November 2018 00:00

Πρόσκληση σκακιστικής ομάδας Πανιωνίου για εύρεση χορηγών

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόσκληση σκακιστικής ομάδας Πανιωνίου για εύρεση χορηγών

Οι επιτυχίες δημιουργούν και ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφθούν αποκλειστικά από τις δυνάμεις του τμήματος. Η παρακάτω επιστολή στοχεύει στην κινητοποίηση όλων όσων θεωρούν ότι μπορούν να συμβάλλουν.

" Η σκακιστική ακαδημία του Πανιωνίου έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια με συστηματική δουλειά και προσπάθεια να δίνει το παρόν και να ξεχωρίζει σε όλες τις σημαντικές σκακιστικές διοργανώσεις. Τρανή απόδειξη αποτελούν οι διακρίσεις των παιδιών τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


Φέτος συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχή φορά στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων–Κορασίδων Αττικής 2018. Οι τρεις πρώτες ομάδες του Πρωταθλήματος Αττικής προκρίνονται στο 11ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων–Κορασίδων 2018.


Η σύνθεση των ομάδων είναι εξαμελής αποτελούμενη από παιδιά ηλικιών 10-16 ετών.


Το Πρωτάθλημα Αττικής διεξάγεται σε 7 γύρους. Με την ολοκλήρωση του 6ου γύρου η σκακιστική ομάδα του Πανιωνίου βρίσκεται μόνη της στην πρώτη θέση με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες εξασφαλίζοντας την πρόκριση για την τελική φάση.


Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα από 20 έως 23 Δεκεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ». Με βάση τα περσινά δεδομένα το κόστος διαμονής της ομάδας με τους συνοδούς της ανέρχεται ενδεικτικά σε 1500 ευρώ, περίπου.


Σήμερα, με δεδομένη την παρούσα οικονομική συγκυρία και την αδυναμία χρηματοδότησης από ομοσπονδίες ή άλλους δημόσιους φορείς, η οικονομική στήριξη από επιχειρήσεις και ιδιώτες αποτελεί μονόδρομο για τη συμμετοχή μας σε Πανελλήνιες Διοργανώσεις όπως το Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων.


Από την πλευρά μας η στήριξη σας θα γίνει γνωστή στο Σκακιστικό κοινό αλλά και σε αυτό του Πανιωνίου ΓΣ μέσω των αθλητικών εμφανίσεων της Σκακιστικής Ομάδας σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των εκδηλώσεων και με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο για το σκοπό αυτό.


Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.


Με εκτίμηση

Έφορός Τμήματος Γαβριήλ Χαντάντ
Τηλ. Επικοινωνίας 694 555 3593
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Διαβάστηκε 1398 φορές
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.