Tuesday, 13 November 2018 00:00

Πρόσκληση σκακιστικής ομάδας Πανιωνίου για εύρεση χορηγών

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόσκληση σκακιστικής ομάδας Πανιωνίου για εύρεση χορηγών

Οι επιτυχίες δημιουργούν και ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφθούν αποκλειστικά από τις δυνάμεις του τμήματος. Η παρακάτω επιστολή στοχεύει στην κινητοποίηση όλων όσων θεωρούν ότι μπορούν να συμβάλλουν.

" Η σκακιστική ακαδημία του Πανιωνίου έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια με συστηματική δουλειά και προσπάθεια να δίνει το παρόν και να ξεχωρίζει σε όλες τις σημαντικές σκακιστικές διοργανώσεις. Τρανή απόδειξη αποτελούν οι διακρίσεις των παιδιών τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.


Φέτος συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχή φορά στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων–Κορασίδων Αττικής 2018. Οι τρεις πρώτες ομάδες του Πρωταθλήματος Αττικής προκρίνονται στο 11ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων–Κορασίδων 2018.


Η σύνθεση των ομάδων είναι εξαμελής αποτελούμενη από παιδιά ηλικιών 10-16 ετών.


Το Πρωτάθλημα Αττικής διεξάγεται σε 7 γύρους. Με την ολοκλήρωση του 6ου γύρου η σκακιστική ομάδα του Πανιωνίου βρίσκεται μόνη της στην πρώτη θέση με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες εξασφαλίζοντας την πρόκριση για την τελική φάση.


Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα από 20 έως 23 Δεκεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ». Με βάση τα περσινά δεδομένα το κόστος διαμονής της ομάδας με τους συνοδούς της ανέρχεται ενδεικτικά σε 1500 ευρώ, περίπου.


Σήμερα, με δεδομένη την παρούσα οικονομική συγκυρία και την αδυναμία χρηματοδότησης από ομοσπονδίες ή άλλους δημόσιους φορείς, η οικονομική στήριξη από επιχειρήσεις και ιδιώτες αποτελεί μονόδρομο για τη συμμετοχή μας σε Πανελλήνιες Διοργανώσεις όπως το Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων.


Από την πλευρά μας η στήριξη σας θα γίνει γνωστή στο Σκακιστικό κοινό αλλά και σε αυτό του Πανιωνίου ΓΣ μέσω των αθλητικών εμφανίσεων της Σκακιστικής Ομάδας σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των εκδηλώσεων και με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο για το σκοπό αυτό.


Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.


Με εκτίμηση

Έφορός Τμήματος Γαβριήλ Χαντάντ
Τηλ. Επικοινωνίας 694 555 3593
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Διαβάστηκε 592 φορές
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».