Sunday, 03 June 2018 00:00

Η Πωλίνα Σταμπούρλου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων τμήματος γυναικείου μπάσκετ Πανιωνίου

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Πωλίνα Σταμπούρλου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων τμήματος γυναικείου μπάσκετ Πανιωνίου

Από την φωτογράφιση της Πωλίνας Σταμπούρλου για την συνέντευξη της στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" τον Δεκέμβριο του 2016 έξω από τον σύνδεσμό φιλάθλων Πανιώνιου "Πάνθηρες"!

Μια από τις πολύ αγαπημένες παίκτριες του Πανιωνίου, Η Πωλίνα Σταμπούρλου που συνδέθηκε άμεσα με την άνοδο της ομάδας από την Α2 κατηγορία στην Α1 τον Ιούνιο του 2017 ως τότε αρχηγός του τμήματος μπάσκετ γυναικών του «Ιστορικού» επιστρέφει στην ομάδα! Έχοντας ολοκληρώσει την καριέρα της ως αθλήτρια πρόσφατα στον Φάρο Κερατσινίου η Πωλίνα αναλαμβάνει την θέση της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του τμήματος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λίγες μέρες μετά την απόφαση του ΔΣ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ για ανάθεση της συνδρομής στη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ στα μέλη του ΔΣ Δημήτρη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Χανιωτάκη, η οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ υποδέχεται στους κόλπους της, την Πωλίνα Σταμπούρλου, η οποία μετά από απουσία ενός έτους και ολοκληρώνοντας την ένδοξη αθλητική της καριέρα, επιστρέφει πλέον στην ομάδα της καρδιάς της, για να αναλάβει νέα καθήκοντα.


Ανταποκρινόμενη άμεσα στην ανοιχτή Πρόσκληση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, η Πωλίνα Σταμπούρλου αναλαμβάνει από σήμερα το ρόλο της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του τμήματος του Γυναικείου Μπάσκετ, με αυξημένες αρμοδιότητες, όπως η προβολή κάθε αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής δραστηριότητας του τμήματος, η εκπροσώπηση του τμήματος σε Κοινωνικές Εκδηλώσεις, η προσέλκυση ενδιαφέροντος και νέων υποστηρικτών.


Μάλιστα, η επιστροφή της Πωλίνας Σταμπούρλου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ συνδέεται άρρηκτα με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του Τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ με την εταιρία "My massage Inner Massage Treatment ", της οποίας συνιδιοκτήτης τυγχάνει και η ίδια.


Η εταιρία "My massage Inner Massage Treatment ", αναδεικνύεται πλέον ως ένας από τους βασικούς Υποστηρικτές του Τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.

Εκ της Διοικούσης Επιτροπής του
Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

ΦΩΝΗ INFO:

Η Πωλίνα Σταμπούρλου ασχολείται με τον αθλητισμό εδώ και 26 χρόνια! Ξεκίνησε μπάσκετ ηλικία 7 ετών στην τοπική ομάδα της ΑΕΚ Περιστεριού όπου και έκατσε 10 χρόνια! Ύστερα ξεκίνησε το ταξίδι της στις ομάδες Αστέρας Εξαρχείων, Περιστέρι, Φεα, Τερψιθέα. Φυσικά ακολούθησε ο Πανιώνιος!

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα μας τον Δεκέμβριο 2016 ως αρχηγός πλέον της ομάδας δήλωσε: Όταν ήρθαμε με την Μαρία Παναγιωτοπούλου στην ομάδα πριν 4 χρόνια, είχαμε ένα στόχο, να ανεβάσουμε ΞΑΝΑ την ομάδα στη κατηγορία που της αξίζει. Μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία, οπότε ο στόχος ήταν ένας, η άνοδος!! Τον δεύτερο χρόνο ήρθε και η Μπότσαρη Αλεξία και σαν πιο έμπειρες μαζί με τις νέες ταλαντούχες συμπαίκτριες μας και υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών μας καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1. Ο δρόμος για την άνοδο ήταν πολύ δύσκολος, κάθε παιχνίδι ήταν και μια καινούργια εμπειρία ! Ζήσαμε πολλά αυτά τα 3 χρόνια μέχρι να ανεβάσουμε την ομάδα, κρατάμε μόνο τα καλά και μαθαίνουμε από τα λάθη μας!!

Νοέμβριος 2015 οι τότε αρχηγός Μαρία Παναγιωτοπούλου και υπαρχηγός Πωλίνα Σταμπούρλου δίνουν συνέντευξη στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου. 

Οκτώβριος 2016 η αρχηγός Πωλίνα Σταμπόυρλου μαζί με την υπαρχηγό Αλεξία Μπότσαρη στην παρουσίαση των χορηγών της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου που αγωνίστηκε ξανά στην Α1 κατηγορία εκείνη την σεζόν καθώς στην λήξη της προηγούμενης έγινε η άνοδος της ομάδας στην κατηγορία αυτή.

Η Πωλίνα Σταμπούρλου η οποία μαζί με την συνέταιρο της Ντόρα Πατσιώτη είναι ιδιοκτήτριες του My massage - Inner Massage Treatment, στην Ελευθερίου Βενιζέλου 109 Νέα Σμύρνη. Ήταν το πρώτο από πολλά μαγαζιά που ακολούθησαν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας σε διάστημα μόνο δύο ετών!

Διαβάστηκε 3781 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Sunday, 10 June 2018 23:14
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.