Sunday, 04 March 2018 00:00

Νέα Σμύρνη - Αλσούπολη 4-3

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέα Σμύρνη - Αλσούπολη 4-3

Τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι σε ένα καλοδουλεμένο και δυνατό σύνολο πέτυχε η ομάδα μας το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Τερψιθέας.

Η Νέα Σμύρνη έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Κοτζαμάνη, Γκιώνη, Σκουτέρη και με πολυτιμότερο παίκτη των τερματοφύλακά της Κώστα Καψάλη έφτασε σε ένα τρίποντο-ανάσα στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ άσχημα τον αγώνα και μόλις στο πρώτο τέταρτο βρέθηκε να χάνει με 0-2. Στο 26' ο Σκουτέρης με υπέροχη κεφαλιά ύστερα από ασίστ του Πρέτζε μείωσε σε 1-2 για να αναλάβει δράση στη συνέχεια το δίδυμο Γκιώνη-Κοτζαμάνη όπου από ισάριθμες ασίστ του πρώτου, ο δεύτερος πρώτα με ψηλοκρεμαστό σουτ (30') και στη συνέχεια με ένα σπάνιας ομορφιάς βολέ (40') έβαλε την ομάδα μας στη θέση του οδηγού.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (47') ο Σκουτέρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ύστερα από υπέροχη ενέργεια του Κοτζαμάνη έκανε το 4-2. Στη συνέχεια η Αλσούπολη πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Η Νέα Σμύρνη προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές έπειτα από υπέροχη ατομική ενέργεια του Γκιώνη ο Κοτζαμάνης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 79' η Αλσούπολη μείωσε σε 4-3 με μακρινό σουτ ώσπου φτάσαμε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όπου ο Καψάλης έδιωξε σε κόρνερ τετ α τετ των φιλοξενούμενων.

Για την ομάδα του Σπύρου Τάραμα αγωνίστηκαν οι Καψάλης, Αθανασίου, Λιάκος, Στρακαντούνας, Μακρογκίκας, Πρέτζε (C), Αρβανιτάκης, Γιουσουφάι, Σκουτέρης, Δομάζος, Κοτζαμάνης, Μαργαριτόπουλος, Γκιώνης, Σταματόπουλος και Ποταμιάνος

Διαβάστηκε 1514 φορές
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος τα έτη 2014 και 2015.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.