Wednesday, 21 February 2018 00:00

Ο Σύλλογος Ιμβρίων διοργανώνει 7ήμερη εκδρομή σε Ίμβρο, Τένεδο, Τροία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Σύλλογος Ιμβρίων διοργανώνει 7ήμερη εκδρομή σε Ίμβρο, Τένεδο, Τροία


25-5-2018 ΕΩΣ 1-6-2018 Οδική εκδρομή στην Ίμβρο, την Τένεδο και την Τροία, διοργανώνεται από την Επιτροπή Κυριών του Συλλόγου Ιμβρίων, την εβδομάδα του Αγίου Πνεύματος.

Πρόγραμμα:

25-5-18: Παρασκευή: Αναχώρηση από το Σύλλογο στις 15:00 για το τελωνείο των Κήπων και άφιξη στην Ίμβρο το Σάββατο το πρωί με ενδιάμεσες στάσεις.

26-5-18: Σάββατο: Άφιξη στην Παναγιά, πρωτεύουσα του νησιού, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και επίσκεψη στο χωριό του Οικουμενικού μας Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίου στους Αγίους Θεοδώρους. Επίσκεψη στο Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

27-5-18: Κυριακή: Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια βόλτα στο παζάρι. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Σχοινούδι, το μεγαλύτερο χωριό της Τουρκίας, βόλτα στο παραδοσιακό πλυσταριό και στην Αγία Μαρίνα. Στη συνέχεια επίσκεψη στο χωριό Αγρίδια, το Ρωμιοχώρι, όπως αποκαλείται, καθότι είναι το μοναδικό χωριό με τους περισσότερους Έλληνες κατοίκους, όπου εκεί θα δούμε το Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο που ξαναλειτούργησε μετά από 50 χρόνια, θα περπατήσουμε στα σοκάκια του χωριού. Προαιρετικό δείπνο με μουσική στο ταβερνάκι «Το στέκι της Αγγελικής». Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.


28-5-2018: Δευτέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια παρακολούθηση της θείας λειτουργίας στη Μητρόπολη Ίμβορυ και Τενέδου. Επίσκεψη στο Ευλάμπιο και στην Αγία Βαρβάρα. Καφέ ή τσάι στην Παναγία και επίσκεψη στο χωριό Γλυκύ (προαιρετικά) και στη συνέχεια βόλτα στο χωριό Κάστρο και στην Αγία Μαρίνα. Προαιρετικό δείπνο. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

29-5-18: Τρίτη: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το γύρο του νησιού με το λεωφορείο. Στάση στη Σπηλιά των Αγριδίων όπου θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα της Σαμοθράκης και θα δεχθούμε κέρασμα από μέλη της Επιτροπής Κυριών του Συλλόγου μας κάτω από τον πλάτανο.

30-5-18: Τετάρτη: Πολύ νωρίς το πρωί αναχώρηση από το ξενοδοχείο για Τένεδο. Άφιξη στην Τένεδο το μεσημέρι, περιήγηση στο νησί, επίσκεψη στο μουσείο με παραδοσιακά αντικείμενα ελλήνων κατοίκων, επίσκεψη στο Κάστρο του νησιού και στην Κοίμιση της Θεοτόκου. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό ή καφέ. Επιστροφή για Canakkale με επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Τροίας. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

31-5-2018: Πέμπτη: Μετά το πρωινό αναχώρηση με τις αποσκευές, περιήγηση στο Canakkale και επιστροφή για Αλεξανδρούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, βραδινή βόλτα και διανυκτέρευση.

1-6-18: Σάββατο: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται:


 Πολυτελές πούλμαν με κλιματισμό
 4 διανυκτερεύσεις στην Ίμβρο με πρωινό και 1 δείπνο– ξενοδοχείο KALE PALACE.
 1 διανυκτέρευση στο Çanakkale με πρωινό και δείπνο - ξενοδοχείο PARION
 1 διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη με πρωινό.
 Εισιτήρια πλοίων
 Ξεναγός
Δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα μουσεία, τα ποτά, φιλοδωρήματα και τα προαιρετικά γεύματα.
Τιμή κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 395,00€
Επιβάρυνση για μονόκλινο δωμάτιο: 105,00€


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ Ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ


Περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του Συλλόγου

Διαβάστηκε 1472 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Wednesday, 21 February 2018 13:25
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος τα έτη 2014 και 2015.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.