Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Thursday, 30 November 2017 00:00

Σαν παραμύθι: Κρήτη και Κρήτες από τη Μινωική μέχρι τη σύγχρονη εποχή...

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σαν παραμύθι: Κρήτη και Κρήτες από τη Μινωική μέχρι τη σύγχρονη εποχή...

Στιγμιότυπα από την παράσταση "Σαν παραμύθι: Κρήτη και Κρήτες από τη Μινωική μέχρι τη σύγχρονη εποχή" που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο Καλλιθέας, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.

Ένα θεατρικό δρώμενο, βασισμένο στη Μυθολογία, στην Ιστορία και στην Πολιτιστική Κληρονομιά της πατρίδας μας.
Παρουσίαση : Τμήμα Πειραιά Διεθνούς Συμβουλίου Χορού, Ομάδα Μελέτης Αρχαίας Όρχησης Θεάτρου "Δόρα Στράτου", Ερευνητική Καλλιτεχνική Ομάδα Φιλοσοφικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. "δρ Υός ΤόΠοι".

Με τη συμμετοχή της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερατσινίου "Η Ελληνική Παράδοση".

Μουσικοί: Αντώνης Κεχαγιαδάκης (λύρα, τραγούδι), Αδαμάντιος Λαδουκάκης (λαγούτο), Μανώλης Φετοκάκης (λαγούτο, τραγούδι). Υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας.

Διαβάστηκε 616 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Thursday, 30 November 2017 11:41
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

 

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Νέας Σμύρνης από το 2006, το 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Σύμβουλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθήκε Αντιπροεδρός της ως μέλος της Αντιπολίτευσης, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την 3η Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος.

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Πανταζής