Wednesday, 21 June 2017 00:00

Πολιτισμός και κοινωνική προσφορά από την Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Πολιτισμός και κοινωνική προσφορά από την Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης

Με την προτροπή του μέλους Κου Κων/νου Χατζάκη, τη διαμεσολάβηση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης και την άμεση ανταπόκριση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιεράπετρας "Ανατολή" μέσω του προέδρου Κου Μιχάλη Αγγελάκη, παραδόθηκε αρκετά σημαντική ποσότητα κηπευτικών(τομάτας πιο συγκεκριμένα) στα "γεύματα αγάπης" της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης τα οποία σιτίζουν σε καθημερινή βάση μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.


"Η ποιότητα ζωής των ανθρώπων καθόριζε ανέκαθεν το επίπεδο του πολιτισμού ενός λαού. Δεν μπορούμε να καυχόμαστε για τον πολιτισμό μας όταν ξέρουμε ότι πολλοί συνάνθρωποί μας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα προς το ζειν. Γι' αυτό στηρίζουμε σε κάθε ευκαιρία το σιωπηλό και αξιέπαινο έργο και τις συντονισμένες προσπάθειες της Ιεράς Μητροπόλεως" ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης Κος Νικήτας Περαθωράκης, με προσωπικό κόπο και προσπάθεια του οποίου μεταφέρθηκαν τα κηπευτικά από το σημείο παραλαβής στο χώρο που διανέμονται τα "Γεύματα αγάπης".


Κατά την παραλαβή παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κος Συμεών ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το ΔΣ της Ένωσης Κρητών και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιεράπετρας για την ευγενική αυτή προσφορά.

Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνονται
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ.κ. Συμεών
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Νικήτας Περαθωράκης
Ο Π.Νικόλαος υπεύθυνος των "Γευμάτων αγάπης"
Η Κοσμήτορας της Ένωσης Κρητών Κα Αθηνά Δανιηλούδη

Στη δεύτερη φωτογραφία ο Πρόεδρος της Ένωσης και το προσωπικό του ΑΣ "Ανατολή" με τον υπεύθυνο πωλήσεων κο Χριστοδούλου "επί του έργου"

Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης
Δαρδανελλίων 36
17124 - Νέα Σμύρνη
τηλ. 210-93 45 660
www.kritesns.org

Διαβάστηκε 2762 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Wednesday, 21 June 2017 13:26
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αιδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικόυ και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Νέας Σμύρνης από το 2006, το 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το επάγγελμα του διαφημιστή.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Σύμβουλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθήκε Αντιπροεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη".

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Συμμετέχει ως μέλος στους τοπικούς Συλλόγους και Σωματεία της Νέας Σμύρνης "Εστία" (Σωματείο Μικρασιατικής Μνήμης) και στον "Φοίνικα" (Εξωραϊστικός Ψυχαγωγικός και Πνευματικός Σύλλογος) στο όποιο έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος.

Έχει ιδρύσει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο από το 2015 διατελεί Πρόεδρος.