Wednesday, 27 June 2018 00:00

Ξεκινά η ανάπλαση της περιοχής Λουτρών, ένα βήμα πριν την υπογραφή της σύμβασης

Ξεκινά η ανάπλαση της περιοχής Λουτρών, ένα βήμα πριν την υπογραφή της σύμβασης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΡΑΦΕIO TYΠOY
Τηλ: 213-2025843
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Νέα Σμύρνη, 27 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΞΕΚΙΝΑ Η ANAΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΟΥΤΡΩΝ
ΈΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει τις εργασίες για την ανάπλαση της περιοχής Λουτρών προϋπολογισμού 3.230.583 ευρώ.

Στον Δημόσιο Ανοιχτό Διαγωνισμό συμμετείχαν τελικά πέντε (5) τεχνικές εταιρείες. Μετά το πέρας όλων των νόμιμων διαδικασιών το έργο ανατέθηκε στον τέταρτο μειοδότη, την εταιρεία «ΕΛΚΥΣΤΗΣ ΑΤΕ» με ποσοστό έκπτωσης 57,16%, καθότι οι τρεις πρώτοι συμμετέχοντες απορρίφθηκαν από την Επιτροπή Διαγωνισμού Έργων του Δήμου μας λόγω έλλειψης των απαραίτητων δικαιολογητικών συμμετοχής. Οι τρεις απορριφθέντες προσέφυγαν με ενστάσεις τόσο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής όσο και στην Ειδική Επιτροπή και απορρίφθηκαν εκ νέου. Η εισήγηση της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου στην εν λόγω εταιρεία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την Οικονομική Επιτροπή.

Αυτή τη στιγμή η σύμβαση βρίσκεται για προσυμβατικό έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο και ακολούθως θα υπογραφεί η Σύμβαση με τον ανάδοχο και θα ξεκινήσει το έργο.

 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».