Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Wednesday, 23 January 2019 00:00

Παύλος Παμπόρης: Ο Χειρουργός Ορθοπαιδικός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Παύλος Παμπόρης: Ο Χειρουργός Ορθοπαιδικός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη

Αποκλειστική δήλωση στην εφημερίδα "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης" και τον εκδότη της Δημήτρη Πανταζή!

Γιατί πολιτεύομαι στον Δήμο μου για πρώτη φορά

Μεγάλωσα και ζω στην Νέα Σμύρνη όπου ασκώ και την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Αντρώθηκα στις αλάνες της Νέας Σμύρνης την οποία και αγαπώ. Η πολυετής επαγγελματική μου ενασχόληση μου πρόσφερε πολύ αγάπη από τους συνδημότες μου.

Το έναυσμα για να ασχοληθώ με τα κοινά ήταν η υποχρέωση μου να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στον τρόπο ζωής των συμπολιτών μου.
Η επιλογή μου να συμπορευτώ με τον συνδυασμό του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη παρόλο που προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες είναι λόγω της χρηστής διαχείρισης του Δήμου τα τελευταία τέσσερα χρόνια και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η επιλογή των συνεργατών του γίνεται χωρίς ιδεολογικά και κομματικά κριτήρια. Με έπεισε ότι το "κόμμα" είναι ένα και λέγεται Νέα Σμύρνη. Η εμπιστοσύνη του Σταύρου στους νέους της πόλης προεξοφλεί την προοπτική της. Αξίζουμε μια πόλη πρότυπο!


Η Αγία Φωτεινή προστάτης της πόλης μας ας σκέπει τις προσπάθειες όλων των συνυποψηφίων μου στους οποίους και εύχομαι καλή επιτυχία.

Διαβάστηκε 2334 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Monday, 04 March 2019 23:35
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Σμύρνη.

Αρθρογραφεί στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 έως και το 2010 στην εφημερίδα "Τα Επίκαιρα Νέας Σμύρνης". Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει την επανέκδοση στην εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964 και διατήρησε έως το 1998. Έκτοτε ως εκδότης διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014. Διετέλεσε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη) και στην Επιτροπή Δημοπράτησης ακινήτων.

Διατελεί μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (ως Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο έως σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Πανταζής