Tuesday, 27 November 2018 00:00

Party 500 τευχών εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Party 500 τευχών εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Την Κυριακή 27 Μαρτίου σε κλίμα φιλικό οι συντάκτες, αναγνώστες και συνεργάτες της εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης" από τον στενό κύκλο του εκδότη συναντήθηκαν στο jolie coffe house στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης για να τιμήσουν την κυκλοφορία του τεύχους 500 της ιστορικής τοπικής εφημερίδας. Ακούστηκαν λίγα λόγια για την ίδρυση και το παρελθόν της εφημερίδα από τον εκδότη της καθώς και οι σημερινές της δράσεις και επεκτάσεις εκτός της κατηγορίας της ενημέρωσης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αρθρογράφος της εφημερίδας Μάνος Μπριλάκης, Ορθοπαιδικός, ιατρός γυναικείων ομάδων μπάσκετ Πανιωνίου και Ολυμπιακού. Ο Γυναικολόγος και αρθρογράφος της εφημερίδας Γιώργος Μπάσιος. Διάφοροι φίλοι από τα παλία, γείτονες, συνυποψήφιοι στις Δημοτικές Εκλογές 2014 και φυσικά μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Όλοι Μαζί για την Νέα Σμύρνη" Σταύρος Σαραντόπουλος, Άγγελος θεοδωράκης, Δώρα Ραφτοπούλου, Αλίνα Αντωνιάδη, Βάσια Σταυριανού.

Τα μέλη την ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης Μιχάλης Μιχαλακόπουλος (Πρόεδρος), Σπύρος Μιχαήλ, Θανάσης Βουδούρης. Η τέως Αντιδήμαρχος Ψυχικού, υποψήφια Ευρωβουλευτής και πολιτεύτρια ΝΔ Β' Αθήνας Ζωή Ράπτη.

Η νεανική ποδοσφαιρική ομάδα "Ανικητος Νέας Σμύρνης" της οποίας η εφημερίδα είναι αποκλειστικός χορηγός, εκπροσωπούμενη από τον Αρχηγό Κώστα Σαραντόπουλο και τους παίχτες Γιώργο Αθανασίου, Κώστα Καναλιώτη και Θανάση Τσάντο. Φωτογράφος της εκδήλωσης ήταν ο Φάνης Μουσταϊζής, Studio Fanis Ιωάννου Χρυσοστόμου 46 Νέα Σμύρνη.

Διαβάστηκε 427 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Tuesday, 27 November 2018 19:25
 Δημήτρης Πανταζής

 

Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης

 

Εκδότης εφημερίδας "Η Φωνή της Νέας Σμύρνης"

Ο Δημήτριος Αντ. Πανταζής γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη το 1981 και κατάγεται από την Μικρά Ασία μέσω των παππούδων του Δημήτριο Ιωαν. Πανταζή που γεννήθηκε στην Σμύρνη, Ευγενία Πανταζή το γένος Νικολαίδη που γεννήθηκε στο Οδεμήσιο και Δημήτριο Καχριμάνη που γεννήθηκε στο Αϊδίνιο. Γονείς του είναι ο Αντώνιος Πανταζής που γεννήθηκε στην Νέα Σμύρνη και η Ασπασία Καχριμάνη που γεννήθηκε στην Στυλίδα.

Έχει σπουδάσει Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης και Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου σε δύο Ι.Ε.Κ. του Δημοσίου. Στο διάστημα 2003 έως 2010 εργάστηκε σε φορείς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα.

Αρθρογραφεί ακατάπαυστα στον έντυπο τοπικό τύπο από το 2006 εώς και το 2010 σε εφημερίδα της Νέας Σμύρνης εβδομαδιαίας κυκλοφορίας. Στο διάστημα Ιούνιος έως και Σεπτέμβριος 2010 εργάζεται ως αρχισυντάκτης σε ημερήσια εφημερίδα της Γλυφάδας.

Τον Ιανουάριο του 2011 αναλαμβάνει εκδότης στην "Φωνή της Νέας Σμύρνης", την εφημερίδα που ίδρυσε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής το 1964. Παράλληλα με την έκδοση της εφημερίδας ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα υπό τις ιδιότητες του διαφημιστή, γραφίστα και κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Εκδίδει και διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στα εννέα βιβλία που έγραψε ο πατέρας του Αντώνης Πανταζής για την ιστορία της Νέας Σμύρνης με τίτλο "Νέα Σμύρνη - Το Χρονικό μιας Πόλης".

Εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης το 2014 με την Δημοτική Παράταξη "Συμμαχία Πολιτών για την Νέα Σμύρνη". Ως Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο 2017 μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπου ομόφωνα από την ίδια την Επιτροπή εκλέχθεκε Αντιπρόεδρός της, καθώς και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Νέας Σμύρνης «Κέντρο Δραστηριότητας και Κοινωνικής Προστασίας παιδιών και νέων Νέας Σμύρνης (Εθνική Στέγη).

Από Μάρτιο 2017 έως και Αύγουστο 2019 που λήγει η τωρινή Δημαρχιακή θητεία είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στις Ενιαίας Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας (Γραμματέας) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, καθώς και μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Το 2015 ίδρυσε μαζί με ακόμα 24 Νεοσμυρνιούς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Όλοι μαζί για την Νέα Σμύρνη» στο οποίο σήμερα διατελεί Πρόεδρος.

Το 2018 ανακοίνωσε την προσχώρηση και υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές Μαΐου 2019 στην Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο».